Kerítés lábazat burkolás Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 427 burkoló közül! Korrekt kerítés lábazat burkolás árak — 2400-4500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

64 burkoló most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Budapesten?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Kerítés lábazat burkolás

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Legjobbak!!!

Burkolat Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Azt sem kérdezték meg mit akarunk a boktba.

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Kerítés lábazat burkolás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hozzáértő kiszolgálás, jó árak.

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Kerítés lábazat burkolás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon magas színvonalú szaküzlet, szaktanácsadókkal. Pénztárca barát és óriási választék!

Szegélykő fektetése Járda építés tékő építés autó parkoló építés. Útburkolatok, viacolorok, autóbeállók, parkolók, járdák, járdaszigetek képítése. Tereprendezés. Termőföld szállítás.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, hozzáértő csapat. Csak ajánlani tudom!

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Kerítés lábazat burkolás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Sok üzletben jártam , de ez nagyon nagy a választék tekintetében . Udvarias segítőkész személyzet. Csak ajánlom mindenkinek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi burkoló szakemberektől?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat burkolás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kerítés lábazat burkolás átlagos díja 2400 - 4500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Budapesten?

Jelenleg 297 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kerítés lábazat burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas