Burkolás szeletelt téglával Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 393 burkoló közül! Korrekt burkolás szeletelt téglával árak — 7200-13500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

59 burkoló most online

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Lajos

Lajos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás szeletelt téglával Budapesten?

7200 - 13500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Burkolás szeletelt téglával

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A legnagyobb szakmai szeretettel, alázattal már 40 éve a szakmában.

több éves tapasztalat, legmaximálisabb szakmai precizitás.

 • Burkolás szeletelt téglával

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Megbeszéltük, hogy kijön felmérni a munkát és árajánlatot adni, fél órával az a megbeszélt időpont után hívom, nem veszi fel majd újra hívom és ki van kapcsolva. El kellett volna olvasnom az eddigi értékelését és akkor fel se hívom! Hiába mentem el a felújítandó lakásra és vártam rá egy órát! Ha kőművest keresel, fel se hívd!

Beltéri és kültéri könnyűszerkezetes vasbeton lépcsők építését cégünk rövid határidővel. Kültéri és beltéri lécső tervezése és kivitelezése gyorsan, költséghatékonyan garanciákkal.

 • Burkolás szeletelt téglával

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, segítőkész csapat sokféle minőségi áruval.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Burkolás szeletelt téglával

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Már az első kapcsolatfelvételtől gördülékenyen zajlott minden. Magas szakmai színvonal és megnyugtató felkészültség jellemzi a munkájukat. Nem hittem, hogy találok még ilyen hozzáállást az építőiparban! Stresszmentes, precíz kivitelezés, elfogadható áron. Köszönöm!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten. Wilio szabad. Minősített kézművesek.

 • Burkolás szeletelt téglával

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedett vagyok. Megbízható csapat, precíz munkát végeztek rövid idő alatt. Mindenkinek ilyen burkolót kívánok!

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Piaci egység. Szolgáltatás. Építési kémia.

 • Burkolás szeletelt téglával

  7400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Manapság sok cég szenved a magas kvalitású szakember hiányban. A Holló Bt-nél minden megvan a minőségi, precíz munkához. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi burkoló szakemberektől?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás szeletelt téglával közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás szeletelt téglával: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a burkolás szeletelt téglával átlagos ára 7200 - 13500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Budapesten?

Jelenleg 306 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS SZELETELT TÉGLÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: burkolás szeletelt téglával vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: burkoló?

Ha a legjobb burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A burkolás szeletelt téglával és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas