Hidegburkolás Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hidegburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keresse meg Budapesten a legjobb hidegburkolási szakembereket! Több mint 407 szakember közül választhat. Találja meg a tökéletes megoldást a lakása számára! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

59 hidegburkoló most online

arpad

arpad

Ma is elvállalom.

Marton

Marton

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a hidegburkolás Budapesten?

6300 - 11900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hidegburkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hidegburkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Hidegburkolás

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Röviden és tömören: Ügyes, gyors kezek ☺️, rendes emberek, kellemes megjelenés, rendes" szerszámok (!), pontos határidők, szép végeredmény ❤️

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Hidegburkolás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Eigene Betonstein-Erzeugung, gutes Preis-Leistung-Verhältnis. Deutschsprachiger Chef.

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Hidegburkolás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagy választék- szuper kiszolgálást tapasztaltam!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Hidegburkolás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Bőséges választék. Kedves, gyors kiszolgálás. Mindent a vevőért.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés.

 • Hidegburkolás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors profi munka!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Generálkivitelezés. Lakásfelújítás.

 • Hidegburkolás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Átlagos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hidegburkoló szakemberektől?

Rendelj hidegburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló hidegburkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hidegburkolás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a hidegburkolás átlagára 5200 - 9800 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Budapesten?

Most 283 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HIDEGBURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: hidegburkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a hidegburkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: hidegburkolás?

A hidegburkolás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas