Hálós burkolás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hálóval burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressünk szakembert Hálós burkolásra Budapesten! Több mint 416 profi közül választhatunk. Garantált minőség és elégedettség. Kérje ajánlatunkat még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

62 hálóval burkoló most online

Zsolt

Zsolt

A környéken vagyok.

Győző

Győző

Ingyenes kiszállás.

Tibor

Tibor

Érdekel.

Mennyibe kerül a hálós burkolás Budapesten?

7300 - 13700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hálóval burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hálóval burkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Hálós burkolás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó hely, nagy választék, jó ár és nagyon kedves, pontos kiszolgálás!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Hálós burkolás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Ár-érték arány úgy tűnik rendben.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia.

 • Hálós burkolás

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos kiszolgálás.

haszongépjármű csomagterét megfelelő burkolatok alkalmazásával védhetjük leghatékonyabban. Mik az előnyei a polipropilénből készülő fali és padlóburkolatoknak?

 • Hálós burkolás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Tetszik,h azonnal segít valaki,amint belépsz az ajtón.

Az EkoSpace a moduláris konténerek speciális gyártású és könnyű építésű technológia. Szendvicspanel épületeink gyors kivitelezés és hosszú távú biztonságos használat jellemzi.

 • Hálós burkolás

  6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek, kedvesek! ui.: inkább hétköznap menjetek, hétvégén nagyon sokan vannak!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Hálós burkolás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Ami elsőre feltűnt az a korrektség már a felmérés alatt. Több hasznos javaslatával kissé átformáltuk elképzeléseinket, majd erre kértünk árat. Holló Úr volt az egyetlen vállalkozó az ajánlatadóink közül, aki szerint a parkettánk menthető volt - ez egy hatalmas + pont volt. 2 és fél hónap alatt készen lettek egy 63 m2-es lakással, úgy hogy ebbe beleesett a karácsony-újév közti leállás is, illetve a közműszolgáltatók késlekedései. Holló Úr személye garancia a minőségi munkára ugyanis maximalista az elvégzett munka minősége és a helyes megoldások terén. Holló Úr ugyanakkor szerencsés is, mivel az emberei is szeretik igényesen végezni a munkájukat, külön kiemelném a parkettás urat akinek a munkája a legtöbbet dobott a lakásunk hangulatán. A határidőt és az ajánlati árat tartotta, a menet közbeni apróbb módosításokra ő is és az emberei is rugalmasan reagáltak. Összességében elmondható, hogy ha egyszer elköltözünk, és a leendő lakásunk/házunk is felújításra szorul, már nem kell bajlódnom a kivitelezők keresésével, mert megvan Holló Úr telefonszáma. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hálóval burkoló szakemberektől?

Rendelj hálóval burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló hálós burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok