Járólapra burkolás Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj járólappal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen minket, ha budapesti járólapra burkolásra van szüksége! Több mint 384 szakember áll rendelkezésére, hogy álmai otthona valóra váljon. Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

63 járólappal burkoló most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Gabor

Gabor

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a járólapra burkolás Budapesten?

6200 - 11600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb járólappal burkolóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járólappal burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Járólapra burkolás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül profi kiszolgálás,ami sajnos egyre ritkább,de itt adott!

Segítünk a páratlan, személyre szabott, különleges hangulatú otthonok megteremtésében. Te megtervezed, mi elkészítjük. A részletekkel kapcsolatban kérd munkatársaink segítségét!

 • Járólapra burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves,segítőkész csapat! 👏👏👏

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Járólapra burkolás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló minőségi munka. Megbízható válalkozó.

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Tetőtér beépítése.

 • Járólapra burkolás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szépek a munkáik, bárkinek bátran ajánlom. Emellett olcsók is, na és nem utolsó sorban kedvesek, rendesek.

20 év tapasztalat, garancia! Kedvező árak.

 • Járólapra burkolás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos nekem nem volt akkora szerencsém mint az itt véleményezők nagy többségének. Terveztetni akartam, vásárolni, majd kiviteleztetni velük, igaz csak egy fürdőszobát egy újépitésű házban. Rohangáltattak föl-alá, hogy tervrajz meg pontos méret, meg üveges, meg stb ... Eljutottunk oda hogy tervezzünk, majd a tervező hölgy teljes képtelenségekkel állt elő, pl. hogy 40cm-en menjek be a zuhanykabinba. Mire ötödik vagy hatodik találkozásunkra a hölgy közölte hogy nem tudják vállalni. Még hozzátette hogy meglévő szerződéseket is vissza kell mondania, mivelhogy érkezett nekik nagy megrendelés és a kicsikkel nem tudnak foglalkozni. Ebben a hozzáállásban én nem látom az öt csillagot...Ez sajnos számomra csak ⭐.

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Járólapra burkolás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kösziii"

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi járólappal burkoló szakemberektől?

Rendelj járólappal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló járólapra burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Járólapra burkolás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a járólapra burkolás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hidegburkolók - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hidegburkolót Budapesten?

Jelenleg 281 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JÁRÓLAPRA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk hidegburkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hidegburkolót keresned ha szükséged van erre: járólapra burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi hidegburkoló segítségét?

Egy megbízható hidegburkoló a járólapra burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hidegburkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas