Burkolás csempére Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj csempével burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Burkolás csempére professzionális szakembereket Budapesten! 385 szakember közül választhat! Kérjen ingyenes ajánlatot még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

58 csempével burkoló most online

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a burkolás csempére Budapesten?

7900 - 14900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csempével burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező csempével burkolót!

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Burkolás csempére

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Remek családi vállalkozás.

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat.

 • Burkolás csempére

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A munkafelmétrésre megbeszélt időpont 2x módosítása után sem jött el, előtte nem jelzett, telefont nem veszi fel, sms re nem reagál. 4 órát vett el az időmből. Az idő pedig az élet. Ugyanilyen hozzáállású ügyfeleket kívánok neki. Sokat!

Há Csé
2 éve

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Burkolás csempére

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ügyintézés, kedvező árak

Szeletelt Tégla Burkolás. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek. 100+ millió látogató. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Burkolás csempére

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Óriási választék, segítőkész dolgozók.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Burkolás csempére

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megvagyok vele elégedve . Térkövet vettünk náluk, meg vagyunk velük elégedve !

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Burkolás csempére

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával, munkákkal. Többször volt már alkalmunk együtt dolgozni és minden munkát a pontosság, alaposság, precízség jellemezett. Már a kivitelezés megkezdése előtt, a felmérés is átgondolt, részletes. A munkakezdés pontos, a munkafolyamat alatt minden kérésünk figyelembe lett véve. A kivitelezés során és a munka vegeztével is a terület nagyon rendben és tisztán volt tartva. Köszönjük az elkészült burkolatokat. Jó szívvel ajánljuk a csapatot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csempével burkoló szakemberektől?

Rendelj csempével burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás csempére közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás csempére: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a burkolás csempére átlagára 6600 - 12300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Budapesten?

Ebben a pillanatban 316 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS CSEMPÉRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod amennyiben erre van szükséged: burkolás csempére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: burkolás csempére?

A burkolás csempére és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz vele.

Olvas