Csatorna felrakás Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 449 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 800-1500 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

67 bádogos most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Budapesten?

800 - 1500 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Ha profi munkát keres kedvező áron! Hétvégén is hívhat! Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Akciós Tetőcsere, Tetőfelújítás az egész ország területén Ingyenes...

 • Csatorna felrakás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Bejárati ajtónk itt készült, össze sem hasonlítható a tömeg termékekkel. Pontos precíz szép munka.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Csatorna felrakás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper kiszolgàllàs vàlaszték nagyon jò

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk.

 • Csatorna felrakás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kedves udvarias kiszolgálás. Széles választék.

Kéményjavítás, kéményszerelés, kéménybélelés minden kéménytípusra. Kazáncsere. Készülékcsere. Kondenzációs kémény. Kéménybélelés, FuranFlex.

 • Csatorna felrakás

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ok

Gerard és Lindab tetők kivitelezése garanciával. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Akár 15 év garancia! Hívjon minket most! Kérjen árajánlatot! Országosan elérhető. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítás.

 • Csatorna felrakás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon segítőkész a hölgy, és szinte van minden.csak ajánlani tudom!

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Biztos céges háttér. 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Gyors és Precíz munkák.

 • Csatorna felrakás

  9500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kerítés trapézlemezt rendeltem a cégtől, mindent zökkenőmentesen ment, jó ár-érték arány mellett rövid határidővel dolgoznak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bádogos szakemberektől?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a csatorna felrakás átlagára 800 - 1500 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Budapesten a csatorna felrakás szolgáltatáshoz már 436 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bádogost Budapesten?

Most 335 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal kereshető meg: csatorna felrakás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bádogos?

Egy jó bádogos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: bádogos?

Ha a legjobb bádogos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A csatorna felrakás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas