Csatorna rögzítés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 440 bádogos közül! Korrekt csatorna rögzítés árak: 3400-6300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

66 bádogos most online

György

György

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Kornél

Kornél

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a csatorna rögzítés Budapesten?

3400 - 6300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Csatorna rögzítés

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedves kiszolgálás. Kevés raktáron lévő anyag, 2-3 hetes szállítási határidő. Szombaton is nyitva.

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés.Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog ház, régi ház szigetelése. Most 50% állami támogatással! Purhab szigetelés. 50% Állami Támogatással. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Csatorna rögzítés

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ha lemezárú kell csak bátran.

Munkavégzés rövid határidővel, korrekt árak, jó minőség! Tetőfedés 20 év tapasztalattal! Tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése. kérjen ingyenes felmérést!

 • Csatorna rögzítés

  8400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rögtön tudtunk idöpontot egyeztetni. Egy héten belül konkretizáltuk a munkát. Köszönöm a gyorsaságot.

Akciós Bádogos, Tetőfedő Munkák az Egész Ország területén. Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Profi munka kedvező áron! Hétvégén is Hívhat! Ingyenes Kiszállással az egész...

 • Csatorna rögzítés

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, pontos, korrekt.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés.

 • Csatorna rögzítés

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Barátságosak, gyorsak, fél 6 ig nyitva van, és lehet kártyával is fizetni...

Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés, eresz tisztítás, gyorsan, korrekt áron, garanciával! Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés.

 • Csatorna rögzítés

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon barátságtalan kiszolgálás. Teljesen informálatlan eladó, kérdésre meglepődően a vevőtől vár választ. `azt nekem honnan kellene tudnom? ' valaszt használja mindenre amit a vevő tudni szeretne. A vevők vihetik mashova is a penzuket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bádogos szakemberektől?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna rögzítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna rögzítés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a csatorna rögzítés átlagára 3400 - 6300 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Budapesten?

Jelenleg 348 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA RÖGZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok bádogost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bádogost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: csatorna rögzítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bádogos?

A jó bádogos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: csatorna rögzítés?

A csatorna rögzítés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy bádogost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas