Teljes körű bádogozás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 426 bádogos közül! Korrekt bádogozás árak: 3600-6800 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

64 bádogos most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bádogozás Budapesten?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Palatető felújítás cserepeslemezzel az ország egész területén ingyenes állapotfelméréssel. Tetőfedés, Tetőjavítás, Régi Tető felújítása Azonnali kiszállással az egész Országban. Akár Hétvégén is. SOS Munkakezdés. Országszerte.

 • Bádogozás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper!

A kémény magassága az optimális működés feltétele. Kérjen árajánlatot online! 10 év tapasztalat. Rugalmas, gyors felmérés. Profi kéménytechnika. Gyors kivitelezéssel.

 • Bádogozás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam a dolgozók hozzá állásával köszönöm és ajánlom mindenkinek!

A családi házak felújításának legnagyobb titka? Több tízezernyi munkaórával mi már tudjuk. Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás Budapest és környékén a felújításodhoz! Előre garantált árak. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint....

 • Bádogozás

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Igazi "hagyományos" tűzép telep.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Garanciával. Akár hétvégén is. Díjmentes állapotfelmérés. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás.

 • Bádogozás

  9100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, minden egy helyen

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. Akár bontás nélkül. 15 év garancia. Állami támogatás.

 • Bádogozás

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a profi hozzáállást, rugalmasságot, empátiát, maximálisan elégedettek vagyunk minden téren! Fontosnak tartottuk ezt megjegyezni, a mai világban sajnos nagyon ritka az ilyen cég! Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseink körében!

Régi tetők felújítása teljes tetőcserével, akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk...

 • Bádogozás

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi és hozzáértő kiszolgálás, adott esetben gyors kiszállítás a megrendelőhöz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bádogos szakemberektől?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos bádogozás közben Budapesten

Kérdések és válaszok