Oromszegély felrakás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 416 bádogos közül! Korrekt oromszegély felrakás árak: 1800-3300 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

62 bádogos most online

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az oromszegély felrakás Budapesten?

1800 - 3300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje meg termékpalettánkat! Fenntartható Kivitelezés. Környezetkímélő Anyagok.

 • Oromszegély felrakás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kicsit múlt századi feeling, de korrekt.

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Oromszegély felrakás

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Żadnego samochodu do załadunku A 3 godz czekania aż poprosza...porażka.:/

Garázs és kocsibeálló építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. Kocsibeállók építése minőségi anyagokkal, szakemberekkel, garanciával. 10 Év Garancia.

 • Oromszegély felrakás

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Csak egyszerűen hazudnak, félre tájékoztatnak telefonban! Ha érdeklődik mindent írásban kérjen!

Felújítás vagy új építés? Védje épületét az energiaveszteségtől! Nedves térben és nagy mechanikai terhelés alatt is kiválóan működő hőszigetelés. FIBRANskin. FIBRANxps.

 • Oromszegély felrakás

  9200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a szakszerű, alapos hibafeltárást és minőségi munkavégzést. Külön kiemelném, hogy nagyon körültekintően és a munkamenet közben felmerült többletmunkától sem visszalépve, nagy alapossággal hárították el a hibát. Precíz, magas szintű szakértelmüknek köszönhetően ablakaink új állapotukat visszanyerték. Őszintén ajánlom Mindenkinek az Ablakmentőket!

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés.

 • Oromszegély felrakás

  9100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, korrekt kiszolgálás, már van kártyás fizetés is :)

Csapatunkban megtalálható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakember is! Express bádogos munkálatok!

 • Oromszegély felrakás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bár összességében kedvesek, kiszolgálásban és vevőcentrikusságban még javulhatnának. Egy 3x1 méteres tetőfedő lemezért mentem be. A helyben készített árajánlat nem volt a legoptimálisabb, nekem kellett kitalálni, hogy hogyan lenne jobb, esztétikailag és árban egyaránt. Majd a vásárlás után nekem kellett a tetőfedő polikarbonát lemezen egy egyméteres vágást elvégezni, azt is szigorúan csak "kapun kívül", az út szélén. Közben megjegyezték, hogy olyan autóval kellett volna jönni, hogy beférjen a 4 méteres lemez. Ez nem egy profi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bádogos szakemberektől?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos oromszegély felrakás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Oromszegély felrakás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten az oromszegély felrakás átlagos ára 1800 - 3300 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bádogost Budapesten?

Ebben a pillanatban 296 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OROMSZEGÉLY FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal bízható meg bátran: oromszegély felrakás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bádogos segítségét?

Egy profi bádogos az oromszegély felrakás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: bádogos?

Ha profi bádogos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Oromszegély felrakás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas