Klíma tervezés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Klímaszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb klímaszerelőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 395 klímaszerelő közül, 6300-11900 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a klíma tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

59 klímaszerelő most online

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Marton

Marton

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma tervezés Budapesten?

6300 - 11900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb klímaszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Ajánlatkérés. Tervezés. Minőségi kivitelezés. Gyártás.

 • Klíma tervezés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szép munka.

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Klíma tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo hely

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Klíma tervezés

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Végül két hét után egy telefonhívásomra válaszolt, ahol azt mondta, hogy "Már elküldte, de ránéz újra." Ha ránézett, láthatta, hogy nem érkezett meg, de nem is küldte el.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Klíma tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Architects and award winning interior designers of the cool type :)

Műhely
2 éve

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Klíma tervezés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Igazi szakértelem!

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Klíma tervezés

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kiválóak!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat. Óriásplakát, Billboard. Roll-up. Doboz, papírtáska. Nyomdai termékek. Táblás termékek.

 • Klíma tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

nagy csalodas, nem ajanlom senkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi klímaszerelő szakemberektől?

Rendeld meg klímaszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy klímaszerelő klíma tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a klíma tervezés átlagos díja 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Budapesten?

Jelenleg 311 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált klímaszerelőt keresned ha erre van szükséged: klíma tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy klímaszerelő segítségét?

Egy profi klímaszerelő a klíma tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: klíma tervezés?

A klíma tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy klímaszerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas