Panellakás vízóra áthelyezése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Panellakás vízóra áthelyezése: A legjobb vízóra beszerelők a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 500 vízóra beszerelő közül és értékeld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Korrekt árak 10400-19500 Ft/alkalom, amelyek az igényeknek megfelelően változhatnak. Nem tudod, hogyan találj szakembert a panellakás vízóra áthelyezéséhez? Ne aggódj, a Qjob-on könnyen megtalálod a megfelelő szakembert! Oszd meg velünk a feladatot és a környéken elérhető szakembereink árajánlataikkal felkeresnek, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, kérj árajánlatot még ma!

78 vízvezeték-szerelő most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

11700 - 21900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Budapesten!

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
2 éve

Vízszerelés 12.000 Ft-tól, duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft-tól gyorsan, hétvégén is. Duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft, vízszerelési munkák 12.000 Ft-tól, 2 órán belül. Kiszállási díj nélkül. Non-stop vízszerelés. Kiszállás 2 órán belül. Tekintse meg árainkat.

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó áron dolgozik és alapos munkát végez. Előre mondja az árat és korrekt áron dolgozik. Életemben először éreztem, hogy nem vert át a dugulás-elhárító.

Dávid
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors,precíz

Aladár
2 éve

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás! Az Év Minden Napján! Gyors, Pontos Érkezés! Precíz, Gondos Szerelés! Tiszta Munkavégzés!

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Napközbeni csúszás miatt pici késéssel, de (eddig) minden másban korrekten.

Elemér
2 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Gyors segítség! Hívjon bizalommal! Debrecen és környékén.

 • Panellakás vízóra áthelyezése

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szakszerű, gyors és nem hagyott "sza..." cserben.

György
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi Vízvezeték-szerelőtől?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, panellakás vízóra áthelyezése közben Budapesten