Vízóra hitelesítés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra hitelesítés? A Qjob a legjobb választás! Válogass a 549 vízóra beszerelő közül, 12800-24000 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a vízóra hitelesítéséhez! A Qjob-on egyszerűen megtalálod a legmegfelelőbb szakembert. Csak oszd meg velünk a feladatot, és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, és visszajelzéseket is olvashatsz róluk. Minden ingyenesen elérhető a Qjob-on! Ne habozz, használd ki a lehetőséget, és bérelj fel a Qjob-on a legjobb szakembereket a vízóra hitelesítéséhez! Az árak 12800-24000 Ft/alkalom között változnak, az ár függ a feladat bonyolultságától.

78 szakember most online

János

János

A környeken vagyok.

Botond

Botond

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

14300 - 26900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Azzonali kiszállás 0-24ben. Hívjon minket bizalommal.

 • Vízóra hitelesítés

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Inkorekt KFT. vizora csere volt ,elzaro cserevel. silány minosegu elzarojukkal 100 000-folotti kart okoztak amit elismertek de nem teritettek meg.senkinek nem ajanlom!

Zsolt
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S azonnali kiszállás Budapesten. Anyagbeszerzés ünnepnapokon is. Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet.

 • Vízóra hitelesítés

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megbízható, korrekt szerelő csapat.

Alajos
2 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról. Fő szolgáltatási területünk Budapest és Pest megye.

 • Vízóra hitelesítés

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A lehető leghamarabb elvégezte Kovács Zoltán a munkát. Semmi piszkot nem hagyott maga után. Udvarias, tárgyilagos, jó tanácsookal látott el. Elvégzett munkája után garanciát vállalt.

Menyhért
2 éve

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Megbízható munkavégzés. Precizitás. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje.

 • Vízóra hitelesítés

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik a srácok!

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Vízóra hitelesítés

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Vízóra hitelesítés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt!

Kelemen
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, vízóra hitelesítés közben Budapesten