Vízóra bekötése Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra bekötése? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 526 vízóra beszerelő közül, 16000-30000 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel Budapesten környékén a legmegbízhatóbb szakembereket a vízóra bekötéséhez! Nem tudod, hogyan állj neki a keresésnek? Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segíthessenek! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Minden mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, tedd fel a feladatot a Qjob-on, és találd meg a tökéletes szakembert a vízóra bekötéséhez! Az árak függenek a feladat bonyolultságától és az elvégzendő munka időtartamától.

75 szakember most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

17900 - 33600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Gázkészülék csere egy nap alatt, karbantartás javítás 100% garancia mi mindenben segítünk. Budapesten és 50 km-es körzetben Gázszerelő azonnal kiszállási díj nincs ha...

 • Vízóra bekötése

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatóak, gyorsak és profik. Kedvesek még a kutyával is.

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Vízóra bekötése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Vízóra bekötése

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta, jò, munka jó áron .Csak ajánlani tudom.

Sámuel
2 éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Vízóra bekötése

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Beltéri, kültéri csőtörés esetén hívjon minket bizalommal 1 óra alatt elhárítjuk

 • Vízóra bekötése

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Senki ne hívja őket! Kijöttek egy vagyonért, rosszul csinálták meg a munkát, utána meg amikor hívtam őket, hogy jöjjenek vissza megcsinálni, letiltották a számomat!

Dániel
2 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Vízóra bekötése

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, vízóra bekötése közben Budapesten