Csöves erősítő javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 146 erősítő szerelő közül! Korrekt csöves erősítő javítás árak: 6200-11600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

22 erősítő szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csöves erősítő javítás Budapesten?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

 • Csöves erősítő javítás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen! A szakember profi: mindent a lehető legrövidebb időn belül elvégzett, elmagyarázott és ajánlásokat adott.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

 • Csöves erősítő javítás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, udvarias, tapasztalt előadó! Mindenképpen ajánlom más ügyfeleknek.

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

 • Csöves erősítő javítás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A felszerelés után a tévékészülék munkáját ellenőrizték, a kifizetés csak a végső ellenőrzés után történt. Nagyon elfogadható ár a munkáért.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

 • Csöves erősítő javítás

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A munka minősége kiváló és gyors volt. Megjavította a TV-t, a technikus mindent otthon csinált, és a probléma megoldódott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi erősítő szerelő szakemberektől?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő csöves erősítő javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csöves erősítő javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a csöves erősítő javítás átlagos díja 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok erősítő szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 133 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSÖVES ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: csöves erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó erősítő szerelő?

Egy jó erősítő szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: erősítő szerelő?

Ha egy megbízható erősítő szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A csöves erősítő javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas