Erősítő végfok javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 98 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő végfok javítás árak: 5800-11000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

15 erősítő szerelő most online

László

László

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő végfok javítás Budapesten?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

 • Erősítő végfok javítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon professzionális és kiváló minőségű. Udvarias és felelősségteljes művész. Ajánlom őt.

Zsolt B
2 éve

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

 • Erősítő végfok javítás

  6700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A technikus nagyszerű munkát végzett, és nagyon jól megoldotta a problémát, köszönöm szépen.

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

 • Erősítő végfok javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Mindent kijavítottam, most már minden televízió tökéletesen működik. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

 • Erősítő végfok javítás

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Ász a TV-javításban. Pontosan tudja, hogy mi, hol és miért döntött úgy, hogy kudarcot vall. Gyorsan és hatékonyan oldja meg a problémát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi erősítő szerelő szakemberektől?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő végfok javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Erősítő végfok javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az erősítő végfok javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Budapesten az erősítő végfok javítás szolgáltatáshoz már 118 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Budapesten?

Jelenleg 91 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ VÉGFOK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy erősítő szerelő?

Egy erősítő szerelő a következő munkával bízható meg bátran: erősítő végfok javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy jó erősítő szerelő az erősítő végfok javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: erősítő végfok javítás?

Az Erősítő végfok javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy erősítő szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas