Led tv törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 116 tv szerelő közül! Korrekt led tv törött kijelző javítás árak — 7400-14000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

17 tv szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv törött kijelző javítás Budapesten?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Az elkészült készülékeket maximum 3 hónapig tároljuk, azután értékesítjük, vagy ha ez nem lehetséges, mert javíthatatlan, akkor hulladékhasznosításra átadjuk. Amikor a javítás elkészült, akkor telefonon vagy SMS-ben értesítjük, kivétel, ha megbeszéltünk a javításra határidőt. Az elkészüléstől számított 8 napig ingyenesen tároljuk a készülékeket, majd tárolási díjat számítunk fel, amelynek összege a készülék értékétől függően 50-100.-Ft/nap.

LCD és Led televízió tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 9000.-Ft munkadíj, erre jön az alkatrész ára. LCD monitor tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 7000.-Ft  munkadíj, erre jön az alkatrész ára. Led háttérvilágítás javítások teljes ára munkadíj+ alkatrész, (irányárak) méret szerint: ( nincs fény, világos vagy kék foltok a képen, túl kék a kép, stb)

 • 32″    10000.-Ft-tól –  18000.-Ft-ig.
 • 40″    15000.-FT-tól –  25000.-Ft-ig.
 • 42″     18000.-Ft-tól – 30000.-Ft-ig
 • 47″     20000.-Ft-tól – 35000.-Ft-ig.
 • 50″    25000.-Ft-tól – 45000.-Ft-ig.

A javítási árak alsó értéke csak a hibás ledek cseréjére vonatkozik. 1-2 munkanap. Minden led cseréje esetén a közép érték. 1-2 munkanap. Az összes led csík cseréje esetén a felső érték az irányadó. Ez a javítás néhány naptól 1 hónapig terjedhet. A megrendelő igénye szerint is!
A leesett prizmák visszaragasztása, illetve az összes prizma újraragasztása a  minimál árak alatt van. ( világos foltok a képen) Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! ( speciális alkatrészek. stb.)
Tisztelt érdeklődők! Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk.
Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.
 Az alkatrész piacon történt jelentős drágulás miatt, az alábbi árak nem tartalmazzák az alkatrészek árát!

 • CD, DVD lejátszó és magnó deck: 1500 – 3000.- 
 • Video, DVD felvevő és Hi-Fi:  2000 – 3000.-
 • Magnó (1 kazettás):  2000.-tól
 • Magnó (2 kazettás):  3000.-tól
 • Lemezjátszó :  2000 – 5000.- 
 • Led tv törött kijelző javítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Felhívtam a mestert, ő javasolta a legegyszerűbb megoldást. Ő javasolta a probléma megoldásának legegyszerűbb módját. Vagy kicserélni az egész alaplapot 10000 r-ért, vagy külön digitális tunert venni 1000 r-ért, ami meg is történt. Vagy ellenőrizze a TV a rendes szobában antenna (mester feltételezett sérülés a kábel). Végül is valójában csak egy sérült kábeles kültéri antenna volt. És vásárolt egy digitális tuner és beltéri antenna visszatért M Video ellenőrzések. A szerelő a legegyszerűbb megoldást ajánlotta a problémára anélkül, hogy pénzt venne el. Bár jöhetne és elvihetne "úgymond" néhány ezer rubelt a diagnosztikára. Kiderült, hogy még mindig vannak tisztességes, becsületes, és ami a legfontosabb, profi mesteremberek, !!!!!. Köszönöm szépen ezt a szakembert.

A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
 • Led tv törött kijelző javítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az olyan emberek, mint ez a technikus, veszélyeztetett fajnak számítanak - nagyon felelősségteljes, és nem a pénzedért jön hozzád, hanem azért, hogy elvégezze a munkáját és segítsen neked. Az Ön technikája egy szakember kezében fog életre kelni, és az ár megfelelő lesz - nem talál ki okokat arra, hogy felfújja a szolgáltatásaik költségét, és csak arra szed pénzt, amit valóban meg kell tenni.

Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
 • Led tv törött kijelző javítás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ez a technikus egy igazi telepata. Úgy tűnik, hogy mikrochipekkel és táblákkal kommunikál az űrön keresztül)). A problémát gyakorlatilag lehetetlen volt megoldani, mivel a nehézség az volt, hogy a probléma ott van, aztán meg nincs. Ennek megfelelően nem világos, hogyan lehet diagnosztizálni. Őszintén szólva, már nem hittem benne. Ez persze időbe telt. De megtette! Minden úgy működik, ahogy a boltban volt.

Saját tulajdonú szervizünket 1995-ben alapítottuk amely azóta is folyamatosan működik és bővül a változó igényeknek megfelelően. Szórakoztató elektronikai és híradástechnikai berendezések javítására szakosodtunk de vállaljuk egyedi és társasházi antennák telepítését, karbantartását és szervizelését.
 • Led tv törött kijelző javítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönöm, hogy ezt gyorsan és magas színvonalon megjavították. Egy dióda a háttérvilágításban kiégett. Az egész javítási munkát végignézte az elejétől a végéig. A tévém olyan, mintha új lenne. Az árért -már sokkal olcsóbb, mint a szervizközpontban adni. ez a szakember nagyon kedves és jóindulatú ember). Mindenkinek ajánlom őt. Még egyszer köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tv szerelő szakemberektől?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv törött kijelző javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv törött kijelző javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a led tv törött kijelző javítás átlagos ára 7400 - 14000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Budapesten?

Jelenleg 116 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LED TV TÖRÖTT KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tv szerelő?

Egy tv szerelő ezzel a munkával bízható meg: led tv törött kijelző javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tv szerelő segítségét?

Egy jó tv szerelő a led tv törött kijelző javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: led tv törött kijelző javítás?

A led tv törött kijelző javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy tv szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas