Tv kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 149 tv szerelő közül! Korrekt tv kijelző javítás árak: 7400-13800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

22 tv szerelő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv kijelző javítás Budapesten?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

20 év tapasztalat - LED Televízió javítás, szerelés, szervizelés! LED televízió javítás, szerelés szervizelés. LED Televíziók javítása a megjelenésük óta! LED tv lassan az egész tv szegmenst kitöltik. Éppen ezért nálunk is LED tv szerviz fejlődik a leginkább. A LED tv gyakorlatilag olyan LCD TV, aminek a háttérvilágítását ledek végzik. Full hd kijelző relatív kis súly és vékony kialakítás jellemzi a LED televíziókat. Tv szerelő kollégák nagy kedvence a kis súly miatt. Szervizünkben a leggyakrabban használt LED televízió alkatrészeket igyekszünk raktárkészleten tartani. Keressen minket, ha elromlott a LED Tv-je! Mi megjavítjuk Önnek!
 • Tv kijelző javítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon felelősségteljes vállalkozó! Otthon mindent megjavítottam ! Megvettem a lámpákat ! Elmagyarázta, hogy általában hogyan működik az egész, és hogy a tévékben a háttérvilágítást nullázni kell ! Sokáig tartott, de megbízható volt!!!! Megjavította a LED szalagomat is, pedig az nem volt része a feladatnak ! Megbízható volt. Minden a legjobb volt. Köszönöm szépen. Megmentett engem szilveszterkor ))

Minden TV-modellt megjavítok. Több mint 10 éves tapasztalatom során nem maradt olyan modell, amellyel ne találkoztam volna. 

Sürgős javításokat végzek minden típusú TV készüléknél, még aznap, 1 út alatt, minden területen. Sok pótalkatrész van nálam. Megspórolom az Ön és az Ön idejét, mert senki sem jár jól az ismételt utazásokkal. 

A berendezések ingyenes kiszállítása a városban, és kisebb javítások esetén az Ön jelenlétében történik, és biztos lehet benne, hogy a szakszerűség és a gondoskodó hozzáállás. 

Fizetés munka után. A javítás költségét a felmérés után telefonon és levelezéssel lehet meghatározni, azonnal válaszolok. A költségnövekedés nem okozott váratlan meglepetést. 

Közvetítők nélkül dolgozom! Az elvégzett munkára 3 évig adok becsületes garanciát. Bízom az alkatrészek megbízhatóságában és tartósságában, csak minőségi alkatrészek. 

A város környékén dolgozom, és az Mkad-tól akár 30 km-re is elmegyek. 
Számomra nincs lehetetlen munka, és a kritikák megerősítik ezt. 

Ingyenes konzultáció és hívás a szolgáltatás áráról a szolgáltatás megvalósítása előtt. 
Gyorsan és megfelelő időben eljön hozzád, és megoldja a problémát. 

Hívjon most, és megpróbálom megoldani a problémáit.

TV-k javítása: Samsung, LG, Panasonic, Sony, Sharp, Toshiba, Pioneer, Hitachi, Philips, Thomson, Grundig, Loewe, Bbk, Tcl, Mystery, Haier, Xiaomi.

Távolítson el minden hibát: 

Nem jelenik meg, Nem kapcsol be, Nincs hang, Nincs jel, Nem látja a készüléket, nem vált csatornát, villogó képernyő, Képernyő kialszik, Csökken a fényerő, a kép kétszeres, villog, villog, villog, meghibásodott tápegység, Nincs képszín, Nincs kép. 

Több mint 1250 teljesített megrendelés;

Ingyenes konzultáció és költségbecslés;

A szerződés szerinti becsületes garancia az elvégzett munkára;

Minden kisebb javítás és a kezelés napján végzett munka;

Nincs előleg és nincs felár a munka befejezése után.

 • Tv kijelző javítás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kép eltűnt, de a hang még mindig LG 32! Elkezdte megérteni, hívott, mint kiderült, csaló cég, megérkezett, háttérvilágítás elítélt, különösen hírek nekem nem volt, azt mondják, a helyszínen nem lehet csinálni, meg kell venni a szervizközpontba, visszautasítottam. Aztán eszembe jutott, hogy van egy alkalmazás, és elvégezte a munkát, az ár körülbelül megértette, hogy ki, először válaszolt a szakértő, azonnal ment a témába, válás nélkül - diagnózis, összefoglaló, ár. Aztán volt egy sor javaslat, de én érzem a tisztességes embereket, akik értik a dolgukat, és nem a nyelvet. Minden úgy jött ki, hogy jött, gyorsan megjavította, és szívvel-lélekkel elbeszélgettünk! Ajánlani tudom őt, mint szakembert, szakmabeli és nem utolsó sorban azért, mert tisztességes!

TV szerelő közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik TV szerelés területén. Hibabejelentést és TV szerelést a hét minden napján, akár hétvégén is vállalok. A kapcsolatfelvételt követően akár aznapi kiszállással dolgozok. A legtöbb hibát a lehetőség szerint a helyszínen javítok, de ez nem minden esetben lehetséges. Ha a helyszíni javítás nem lehetséges, akkor a TV készülék szervízbe szállítását, rövid határidővel történő javítását és haza szállítást is vállalom. Televízió, LCD TV, LED TV, Plazma TV és Smart TV helyszíni javítása, garanciával!
 • Tv kijelző javítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett a munka eredményével!!!!! Gyors, rendezett és gyors! A képernyő ki- és bekapcsolt. A szakember a leírás alapján azonnal meg tudta állapítani a probléma okát. A kommunikáció azt mutatta, hogy kompetens és professzionális!!!!. Nagyon felelősségteljes ember! Öröm ilyen emberekkel üzletelni! ez a szakember, köszönöm szépen!!!! Te egy csodálatos ember vagy! Sok szerencsét mindenhez!

TV szervizünk alapvető célja lakossági és közületi ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelőink kéréseihez . Törekszünk a jó ügyfélkapcsolatra erre jó visszajelzés a sok ajánlás és visszatérő megelégedett régi ügyfelek egyre bővülő köre. Budapesten illetve vonzáskörzetében javítunk mindenféle híradástechnikai és szórakoztató elektronikai készüléket. Ha a helyszínen nem javítható, akkor átvételi elismervény kitöltése után beszállítjuk a szervizbe ahol rövid határidővel javítjuk a berendezést és a vállalt határidőre hazaszállítjuk.
 • Tv kijelző javítás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon jól ment. Csalókkal találkozott, akikről írt. A szakértő megtette, amit kellett. Gyorsan reagált és időben érkezett. A plazma működik. Nagyon szépen köszönöm neki. Nagyon kevés hozzá hasonló szakember van. Nem kétséges, hogy a szakértővel kapcsolatba lehet lépni, és nem kétséges, hogy mindent el fognak végezni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tv szerelő szakemberektől?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv kijelző javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok