Tv panel javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 87 tv szerelő közül! Korrekt tv panel javítás árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

13 tv szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv panel javítás Budapesten?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
 • Tv panel javítás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ez a technikus egy igazi telepata. Úgy tűnik, hogy mikrochipekkel és táblákkal kommunikál az űrön keresztül)). A problémát gyakorlatilag lehetetlen volt megoldani, mivel a nehézség az volt, hogy a probléma ott van, aztán meg nincs. Ennek megfelelően nem világos, hogyan lehet diagnosztizálni. Őszintén szólva, már nem hittem benne. Ez persze időbe telt. De megtette! Minden úgy működik, ahogy a boltban volt.

Nagy Gábor
egy éve
Saját tulajdonú szervizünket 1995-ben alapítottuk amely azóta is folyamatosan működik és bővül a változó igényeknek megfelelően. Szórakoztató elektronikai és híradástechnikai berendezések javítására szakosodtunk de vállaljuk egyedi és társasházi antennák telepítését, karbantartását és szervizelését.
 • Tv panel javítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönöm, hogy ezt gyorsan és magas színvonalon megjavították. Egy dióda a háttérvilágításban kiégett. Az egész javítási munkát végignézte az elejétől a végéig. A tévém olyan, mintha új lenne. Az árért -már sokkal olcsóbb, mint a szervizközpontban adni. ez a szakember nagyon kedves és jóindulatú ember). Mindenkinek ajánlom őt. Még egyszer köszönöm!

Az elkészült készülékeket maximum 3 hónapig tároljuk, azután értékesítjük, vagy ha ez nem lehetséges, mert javíthatatlan, akkor hulladékhasznosításra átadjuk. Amikor a javítás elkészült, akkor telefonon vagy SMS-ben értesítjük, kivétel, ha megbeszéltünk a javításra határidőt. Az elkészüléstől számított 8 napig ingyenesen tároljuk a készülékeket, majd tárolási díjat számítunk fel, amelynek összege a készülék értékétől függően 50-100.-Ft/nap.

LCD és Led televízió tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 9000.-Ft munkadíj, erre jön az alkatrész ára. LCD monitor tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 7000.-Ft  munkadíj, erre jön az alkatrész ára. Led háttérvilágítás javítások teljes ára munkadíj+ alkatrész, (irányárak) méret szerint: ( nincs fény, világos vagy kék foltok a képen, túl kék a kép, stb)

 • 32″    10000.-Ft-tól –  18000.-Ft-ig.
 • 40″    15000.-FT-tól –  25000.-Ft-ig.
 • 42″     18000.-Ft-tól – 30000.-Ft-ig
 • 47″     20000.-Ft-tól – 35000.-Ft-ig.
 • 50″    25000.-Ft-tól – 45000.-Ft-ig.

A javítási árak alsó értéke csak a hibás ledek cseréjére vonatkozik. 1-2 munkanap. Minden led cseréje esetén a közép érték. 1-2 munkanap. Az összes led csík cseréje esetén a felső érték az irányadó. Ez a javítás néhány naptól 1 hónapig terjedhet. A megrendelő igénye szerint is!
A leesett prizmák visszaragasztása, illetve az összes prizma újraragasztása a  minimál árak alatt van. ( világos foltok a képen) Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! ( speciális alkatrészek. stb.)
Tisztelt érdeklődők! Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk.
Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.
 Az alkatrész piacon történt jelentős drágulás miatt, az alábbi árak nem tartalmazzák az alkatrészek árát!

 • CD, DVD lejátszó és magnó deck: 1500 – 3000.- 
 • Video, DVD felvevő és Hi-Fi:  2000 – 3000.-
 • Magnó (1 kazettás):  2000.-tól
 • Magnó (2 kazettás):  3000.-tól
 • Lemezjátszó :  2000 – 5000.- 
 • Tv panel javítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Felhívtam a mestert, ő javasolta a legegyszerűbb megoldást. Ő javasolta a probléma megoldásának legegyszerűbb módját. Vagy kicserélni az egész alaplapot 10000 r-ért, vagy külön digitális tunert venni 1000 r-ért, ami meg is történt. Vagy ellenőrizze a TV a rendes szobában antenna (mester feltételezett sérülés a kábel). Végül is valójában csak egy sérült kábeles kültéri antenna volt. És vásárolt egy digitális tuner és beltéri antenna visszatért M Video ellenőrzések. A szerelő a legegyszerűbb megoldást ajánlotta a problémára anélkül, hogy pénzt venne el. Bár jöhetne és elvihetne "úgymond" néhány ezer rubelt a diagnosztikára. Kiderült, hogy még mindig vannak tisztességes, becsületes, és ami a legfontosabb, profi mesteremberek, !!!!!. Köszönöm szépen ezt a szakembert.

A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
 • Tv panel javítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az olyan emberek, mint ez a technikus, veszélyeztetett fajnak számítanak - nagyon felelősségteljes, és nem a pénzedért jön hozzád, hanem azért, hogy elvégezze a munkáját és segítsen neked. Az Ön technikája egy szakember kezében fog életre kelni, és az ár megfelelő lesz - nem talál ki okokat arra, hogy felfújja a szolgáltatásaik költségét, és csak arra szed pénzt, amit valóban meg kell tenni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tv szerelő szakemberektől?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv panel javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tv panel javítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a tv panel javítás átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tv Szerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok tv szerelőt Budapesten?

Jelenleg 113 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TV PANEL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: tv panel javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tv szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas