Nikon fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 138 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt nikon fényképezőgép javítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

21 fényképezőgép szerelő most online

Mihaly

Mihaly

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nikon fényképezőgép javítás Budapesten?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Kamerák és egyéb audio- és videóberendezések javítása akár 12 hónap garanciával. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a fényképezőgépéért!
Mindannyian képzettek és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Először a munka, aztán a fizetés.
A különböző márkájú fényképészeti felszereléseket is elfogadjuk javításra. Tanúsított szervizközpont vagyunk kamerák javítására: Canon. Nikon. Sony. Olympus. Leica. Fujifilm. Pentax. Panasonic. Ricoh. Casio. Első fázis. Hasselblad. Kodak. Minolta. Minden márkára vonatkozik a garancia. Küldje el nekünk e-mailben a fényképezőgép modelljét, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni. Fizetés csak munka után. A Savelovszkaja metrótól 6 percre található. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. 11 éve dolgozunk!  Szállítás Magyarország összes városába. Add fel a régit - szerezz újat! Vásárolja fel az elektronikát drágán. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Nikon fényképezőgép javítás

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nehéz esetem volt, meg kellett javítanom és hangolnom a Nikon D700-amat, miután egy hozzá nem értő szerelő, aki kicserélte a CF-kártyahelyet, úgy rakta össze a készüléket, hogy az nem működött megfelelően. Problémák merültek fel az autofókusszal, az expozícióval, a folyamatos és time-lapse fotózással kapcsolatban. Tudom, hogy nem sokan hajlandóak mások "hibáit" kijavítani, de ő megtette, és remek munkát végzett! Most a kamera úgy működik, mint újkorában; éles, nincs kiemelés, minden üzemmód működik! Ráadásul bónuszként a mátrixot is megtisztították. Felhívott, képeket küldött a talált problémákról, és megoldási javaslatokat tett. A javítás végül két munkanapot vett igénybe és 3000,00 rubelbe került.

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Nikon fényképezőgép javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Örülök, hogy egy nagybetűs szakemberrel üzletelhetek. Eljött, elvette a fényképezőgépemet, megjavította (és adott néhány nagyon jó tanácsot), majd elvitte. MINDENKI!!! A kamera működik. Külön dal, hogy ezt a szakembert munka közben nézze. Mozdulatai gyorsak, élesek, és nem is a kamera van nála az asztalon, hanem egy csomó alkatrész és kártya, nem is olyan sokára már egy működő kamera van az asztalon. A Rubik-kocka összerakására emlékeztet. Köszönöm szépen. Bárcsak több ilyen szakember lenne, mint te.

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

  • Nikon fényképezőgép javítás

    6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elvégezte a diagnózist és megjavította a fényképezőgépemet. Nagyon udvarias és lelkiismeretes volt. Köszönöm szépen. A "hivatalos szervizekkel" ellentétben ő őszintén megtalálta a kamerámmal kapcsolatos problémát, és 24 órán belül megjavította azt. Tanácsokat is adott a kamerával kapcsolatos dolgokra vonatkozóan. Most már csak hozzá fogok menni. Nagyon tudom ajánlani őt, ő egy álom szakember))).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő nikon fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nikon fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a nikon fényképezőgép javítás átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Budapesten az ózonos klímatisztítás szolgáltatáshoz már 176 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Jelenleg 135 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával kereshető meg: ózonos klímatisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható járműklíma-szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas