Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 100 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 6600-12300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

15 fényképezőgép szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Budapesten?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Sürgős fényképezőgép javítás Budapesten és más magyarországi városokban Canon, Nikon, Sony, Zenith, Samsung, Panasonic, Lumix és minden más márkához. 
Ünnepnapok és hétvégék nélkül dolgozunk az Önhöz közeli bármely területen. Javítsa a kamerákat otthon vagy a műhelyben, bármely területen. Sürgős kamerajavítás a hatékonyságért fizetendő külön díj nélkül. Átlátható ár, amelyet a javítás előtt jóváhagynak, nincsenek rejtett díjak. A mosogatógépek javítását és karbantartását tanúsított mesteremberek végzik otthon vagy a műhelyben. 

- Több mint 9 éves tapasztalat.
- Ingyenes 24/7 konzultáció.
- Ingyenes diagnosztika! 
- Garancia legfeljebb 3 év.
- Eredeti pótalkatrészek raktáron.

A következő típusú javításokat végezzük: Diagnózis. Nyílásjavítás. Kijelölés. Objektívjavítás. Záróhangolás. Tisztítás. A vaku cseréje. A kijelző cseréje. Redőnycsere. Tükörcsere. Cserélje ki a tükröt. A Ccd mátrix cseréje. Cserélje ki az alaplapot. Cserélje ki a tápcsatlakozót. A fúvóka cseréje.

Mindenféle fotófelszerelést javítunk: fényképezőgép javítás Budapesten, fényképezőgép javítás canon, fényképezőgép javítás nikon, fényképezőgép javítás sony, filmes fényképezőgép javítás, digitális fényképezőgép javítás, SLR javítás, fényképezőgép javítás cím, fényképezőgép javítás Sony, fényképezőgép javítás Zenith, fényképezőgép javítás samsung, fényképezőgép szerviz javítás, fényképezőgép javítás olympus, fényképezőgép javítás szerviz központ.

Hívjon minket, ingyenesen konzultálunk Önnel.

  • Sony fényképezőgép javítás

    6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Azt mondta, hogy 1 óra alatt kész lesz, de még gyorsabban megcsinálta. Fél órába telt neki a test szét- és összeszerelése, és a lencsével volt gondja. A képernyő cseréjét ajándékba tette, amit nagyra értékelünk). Már 7 éve járkálok egy törött csuklóval. És kicserélte a csonkot a lencsénél. És egy órán belül elmentem) Az a jó, hogy láthatja a szétszerelés és összeszerelés folyamatát, és nem adja a berendezését olyan embereknek, akiket soha nem látott, mint a nagy szervizközpontokban, és ismeretlen időre. Azt hiszem, egy másik szervizben kétszer annyit fizettem volna. Köszönöm szépen még egyszer, boldogan távoztam)

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Sony fényképezőgép javítás

    6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyakran találkozom javítási szolgáltatásokkal, és a legtöbb esetben a szétszerelés után új árat kell fizetnem, mert valamilyen rejtett hiba miatt. Meglepő módon ezúttal más volt a helyzet. Az összeg, amelyben az elején megállapodtunk, ugyanaz az ár volt, mint amit fizettünk, bár volt még némi plusz munka, amit el kellett végezni. Az is tetszett, hogy a fényképezőgépet a jelenlétemben javították, ami elég ritka. Ajánlom őt, mint professzionális DSLR-javítót.

gabor8308
2 éve

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Sony fényképezőgép javítás

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

PLUSZOK. A technikus egy órán belül válaszolt, és elfogadható árat ajánlott. A javítás másnapra befejeződött. Gyorsan és szépen dolgozott, világos és alapos volt. Öröm látni, hogy az ember érti a dolgát. A feladat után egy speciális kefével megtisztította a mátrixot. Minden kérdésre válaszolt, és egyszerű és érthető szavakkal magyarázta el a munkáját. A munka megtekintése után nagy tiszteletet érzek a szakképzett technikus iránt.

Andrea Nagy
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sony fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a sony fényképezőgép javítás átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 92 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával kereshető meg: autóklíma tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő az autóklíma tisztítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: sony fényképezőgép javítás?

Az Autóklíma tisztítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy járműklíma-szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas