Digitális fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 105 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt digitális fényképezőgép javítás árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

16 fényképezőgép szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a digitális fényképezőgép javítás Budapesten?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Digitális fényképezőgép javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos és nagyon jó kezek! A munkát tökéletesen végezte, és a minőség elsőrangú volt. Megbeszélte az összes munkát telefonon, és állítsa be az időt, azonnal elkezdte javítani a fényképezőgépem Canon 7D! Szintén köszönöm szépen a kamera újraélesztését (nem kapcsolt be), gyorsan és hatékonyan megtalálta a problémát! + munkája végén megtisztította a kamerát a szennyeződésektől, ajánlásokat adott a használatra és természetesen a jótállási jegyet! Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok, ha mostantól bármilyen kérdésem lesz! Top tippek!!!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Digitális fényképezőgép javítás

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A gyermekem vizelete nem volt túl gyógyító a kamera számára, de a szakember expressz módszerei minimális költséggel mentették meg a költségvetést és irreálisan gyorsan. Még szerencse, hogy nem korrodált meg mindent. Egy normális szerviznek ki kellett volna cserélnie néhány deszkát, és 60-120K-t kellett volna fizetnie értük... Tehát meg kell becsülni azt az embert, aki csak a kezével és a forrasztópáccal tudott boldogulni. Nagyon remélem, hogy nem kell ezt újra megtennem. Garanciát vállal az elvégzett munkára.

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Digitális fényképezőgép javítás

    6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A kamerát gyorsan és gyorsan megjavították. A javasolt árat előzetesen megbeszéltük, és a végső ár is ugyanaz volt. A kamera már a 4. hónapja üzemel.

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő digitális fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Digitális fényképezőgép javítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a digitális fényképezőgép javítás átlagos ára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Budapesten a légkondi tisztítás szolgáltatáshoz már 124 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Jelenleg 95 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÉGKONDI TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: légkondi tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi járműklíma-szerelő a légkondi tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: digitális fényképezőgép javítás?

A légkondi tisztítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy járműklíma-szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas