Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 110 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

17 fényképezőgép szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Budapesten?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Régi fényképezőgép javítás

    6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A kamerát gyorsan és gyorsan megjavították. A javasolt árat előzetesen megbeszéltük, és a végső ár is ugyanaz volt. A kamera már a 4. hónapja üzemel.

Tamás
2 éve

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos és nagyon jó kezek! A munkát tökéletesen végezte, és a minőség elsőrangú volt. Megbeszélte az összes munkát telefonon, és állítsa be az időt, azonnal elkezdte javítani a fényképezőgépem Canon 7D! Szintén köszönöm szépen a kamera újraélesztését (nem kapcsolt be), gyorsan és hatékonyan megtalálta a problémát! + munkája végén megtisztította a kamerát a szennyeződésektől, ajánlásokat adott a használatra és természetesen a jótállási jegyet! Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok, ha mostantól bármilyen kérdésem lesz! Top tippek!!!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Régi fényképezőgép javítás

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A gyermekem vizelete nem volt túl gyógyító a kamera számára, de a szakember expressz módszerei minimális költséggel mentették meg a költségvetést és irreálisan gyorsan. Még szerencse, hogy nem korrodált meg mindent. Egy normális szerviznek ki kellett volna cserélnie néhány deszkát, és 60-120K-t kellett volna fizetnie értük... Tehát meg kell becsülni azt az embert, aki csak a kezével és a forrasztópáccal tudott boldogulni. Nagyon remélem, hogy nem kell ezt újra megtennem. Garanciát vállal az elvégzett munkára.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a régi fényképezőgép javítás átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Most 133 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha szükséged van erre: mazda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a mazda szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A mazda szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas