Analóg fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 128 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt analóg fényképezőgép javítás árak — 6900-12900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

19 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az analóg fényképezőgép javítás Budapesten?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Kamerák és egyéb audio- és videóberendezések javítása akár 12 hónap garanciával. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a fényképezőgépéért!
Mindannyian képzettek és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Először a munka, aztán a fizetés.
A különböző márkájú fényképészeti felszereléseket is elfogadjuk javításra. Tanúsított szervizközpont vagyunk kamerák javítására: Canon. Nikon. Sony. Olympus. Leica. Fujifilm. Pentax. Panasonic. Ricoh. Casio. Első fázis. Hasselblad. Kodak. Minolta. Minden márkára vonatkozik a garancia. Küldje el nekünk e-mailben a fényképezőgép modelljét, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni. Fizetés csak munka után. A Savelovszkaja metrótól 6 percre található. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. 11 éve dolgozunk!  Szállítás Magyarország összes városába. Add fel a régit - szerezz újat! Vásárolja fel az elektronikát drágán. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Analóg fényképezőgép javítás

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nehéz esetem volt, meg kellett javítanom és hangolnom a Nikon D700-amat, miután egy hozzá nem értő szerelő, aki kicserélte a CF-kártyahelyet, úgy rakta össze a készüléket, hogy az nem működött megfelelően. Problémák merültek fel az autofókusszal, az expozícióval, a folyamatos és time-lapse fotózással kapcsolatban. Tudom, hogy nem sokan hajlandóak mások "hibáit" kijavítani, de ő megtette, és remek munkát végzett! Most a kamera úgy működik, mint újkorában; éles, nincs kiemelés, minden üzemmód működik! Ráadásul bónuszként a mátrixot is megtisztították. Felhívott, képeket küldött a talált problémákról, és megoldási javaslatokat tett. A javítás végül két munkanapot vett igénybe és 3000,00 rubelbe került.

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Analóg fényképezőgép javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Örülök, hogy egy nagybetűs szakemberrel üzletelhetek. Eljött, elvette a fényképezőgépemet, megjavította (és adott néhány nagyon jó tanácsot), majd elvitte. MINDENKI!!! A kamera működik. Külön dal, hogy ezt a szakembert munka közben nézze. Mozdulatai gyorsak, élesek, és nem is a kamera van nála az asztalon, hanem egy csomó alkatrész és kártya, nem is olyan sokára már egy működő kamera van az asztalon. A Rubik-kocka összerakására emlékeztet. Köszönöm szépen. Bárcsak több ilyen szakember lenne, mint te.

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

  • Analóg fényképezőgép javítás

    6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elvégezte a diagnózist és megjavította a fényképezőgépemet. Nagyon udvarias és lelkiismeretes volt. Köszönöm szépen. A "hivatalos szervizekkel" ellentétben ő őszintén megtalálta a kamerámmal kapcsolatos problémát, és 24 órán belül megjavította azt. Tanácsokat is adott a kamerával kapcsolatos dolgokra vonatkozóan. Most már csak hozzá fogok menni. Nagyon tudom ajánlani őt, ő egy álom szakember))).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő analóg fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Analóg fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az analóg fényképezőgép javítás átlagára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Budapesten a honda szerviz szolgáltatáshoz már 190 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Jelenleg 146 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HONDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: honda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A honda szerviz és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas