Antik fényképezőgép javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 93 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt antik fényképezőgép javítás árak — 6600-12500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

14 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik fényképezőgép javítás Budapesten?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Sürgős fényképezőgép javítás Budapesten és más magyarországi városokban Canon, Nikon, Sony, Zenith, Samsung, Panasonic, Lumix és minden más márkához. 
Ünnepnapok és hétvégék nélkül dolgozunk az Önhöz közeli bármely területen. Javítsa a kamerákat otthon vagy a műhelyben, bármely területen. Sürgős kamerajavítás a hatékonyságért fizetendő külön díj nélkül. Átlátható ár, amelyet a javítás előtt jóváhagynak, nincsenek rejtett díjak. A mosogatógépek javítását és karbantartását tanúsított mesteremberek végzik otthon vagy a műhelyben. 

- Több mint 9 éves tapasztalat.
- Ingyenes 24/7 konzultáció.
- Ingyenes diagnosztika! 
- Garancia legfeljebb 3 év.
- Eredeti pótalkatrészek raktáron.

A következő típusú javításokat végezzük: Diagnózis. Nyílásjavítás. Kijelölés. Objektívjavítás. Záróhangolás. Tisztítás. A vaku cseréje. A kijelző cseréje. Redőnycsere. Tükörcsere. Cserélje ki a tükröt. A Ccd mátrix cseréje. Cserélje ki az alaplapot. Cserélje ki a tápcsatlakozót. A fúvóka cseréje.

Mindenféle fotófelszerelést javítunk: fényképezőgép javítás Budapesten, fényképezőgép javítás canon, fényképezőgép javítás nikon, fényképezőgép javítás sony, filmes fényképezőgép javítás, digitális fényképezőgép javítás, SLR javítás, fényképezőgép javítás cím, fényképezőgép javítás Sony, fényképezőgép javítás Zenith, fényképezőgép javítás samsung, fényképezőgép szerviz javítás, fényképezőgép javítás olympus, fényképezőgép javítás szerviz központ.

Hívjon minket, ingyenesen konzultálunk Önnel.

  • Antik fényképezőgép javítás

    6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Azt mondta, hogy 1 óra alatt kész lesz, de még gyorsabban megcsinálta. Fél órába telt neki a test szét- és összeszerelése, és a lencsével volt gondja. A képernyő cseréjét ajándékba tette, amit nagyra értékelünk). Már 7 éve járkálok egy törött csuklóval. És kicserélte a csonkot a lencsénél. És egy órán belül elmentem) Az a jó, hogy láthatja a szétszerelés és összeszerelés folyamatát, és nem adja a berendezését olyan embereknek, akiket soha nem látott, mint a nagy szervizközpontokban, és ismeretlen időre. Azt hiszem, egy másik szervizben kétszer annyit fizettem volna. Köszönöm szépen még egyszer, boldogan távoztam)

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Antik fényképezőgép javítás

    6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyakran találkozom javítási szolgáltatásokkal, és a legtöbb esetben a szétszerelés után új árat kell fizetnem, mert valamilyen rejtett hiba miatt. Meglepő módon ezúttal más volt a helyzet. Az összeg, amelyben az elején megállapodtunk, ugyanaz az ár volt, mint amit fizettünk, bár volt még némi plusz munka, amit el kellett végezni. Az is tetszett, hogy a fényképezőgépet a jelenlétemben javították, ami elég ritka. Ajánlom őt, mint professzionális DSLR-javítót.

gabor8308
2 éve

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Antik fényképezőgép javítás

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

PLUSZOK. A technikus egy órán belül válaszolt, és elfogadható árat ajánlott. A javítás másnapra befejeződött. Gyorsan és szépen dolgozott, világos és alapos volt. Öröm látni, hogy az ember érti a dolgát. A feladat után egy speciális kefével megtisztította a mátrixot. Minden kérdésre válaszolt, és egyszerű és érthető szavakkal magyarázta el a munkáját. A munka megtekintése után nagy tiszteletet érzek a szakképzett technikus iránt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő antik fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az antik fényképezőgép javítás átlagos díja 6600 - 12500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 92 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RENAULT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: renault szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a renault szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: antik fényképezőgép javítás?

A renault szerviz és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas