Objektív javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 134 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt objektív javítás árak: 7500-14100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

20 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az objektív javítás Budapesten?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mi végezzük el a legbonyolultabb javításokat, amikor más szolgálatok megtagadták vagy vállalták, de még rosszabbá tették a hibák elkövetésével.... Eredeti pótalkatrészekkel dolgozunk.  Díjmentes diagnózis, még a javítás megtagadása esetén is. Az árak a költségvetésben szereplő minőséggel és az elvégzett munkára vonatkozó garanciával együtt.

Megjavítjuk: Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Samsung, fujifilm, Olympus fényképezőgépek. Objektívek Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Sigma, Tamron, Samyang.

Írja le a problémát, mi a költségekről fogunk tájékozódni, a javítást minőségileg és operatívan végezzük. Munkatársaink őszintesége és professzionalizmusa lehetővé teszi számunkra, hogy az esetek 99%-ában ismét segítsünk ügyfeleinknek, de más eszközökkel.  Professzionális felszerelés.  2011 óta dolgozunk. 

Szolgáltatásaink: 

 • Összetett *forrasztás* alkatrészszinten.
 • A tábla fizikai sérüléseinek javítása.
 • Zsalu, tüköregység javítása és cseréje.
 • Nyíláskábelek, nyílásblokkok cseréje.
 • Visszaszerzés a nedvességből, még ott is, ahol mások kudarcot vallottak! 
 • Po frissítése.
 • Oroszország-szerte dolgozunk, postai úton, Sdek és szállítmányozó cégek útján.
 • Garancia minden munkára.

A leíró alapján keresnek minket: 
Nem kapcsol be, nem töltődik fel, nem bootol, nem tartja a töltést (kisül), vízbe esett, akadozik / akadozik, ha a gép: törött képernyő, nem működik az érintés (érintőképernyő), nem működik a hangszóró, nem működik a mikrofon, nem működik a be / kikapcsoló gomb, nem működik a gombok / gomb, Javítás Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Tamron, Sigma, Samsung, Samyang, mester javítás / Kamera javítás / objektív javítás, kijelző csere, képernyő javítás.

 • Objektív javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ő, rögtön a próbafelvételi folyamat kiértékelése után (közvetlenül akkor, amikor a fényképezőgépet javításra kaptuk), javasolta a hiba okát, és hogy mi volt az, és a javítás során ezek a javaslatok teljesen megerősítést nyertek. A javítást nagyon szakszerűen, maradéktalanul és a lehető legrövidebb idő alatt végezték el. A munka költsége megegyezett a telepítéskor megadott összeggel. Teljesen elégedett voltam a munka minden vonatkozásával. Amellett, hogy konkrétan elmagyarázta az esetemet, sok hasznos tippet és tanácsot is adott.

Nyitva tartás: naponta 9:00-22:00, hétvégén és ünnepnapokon nem! 

Alacsony árak a nagy tapasztalatnak és az eredeti alkatrészek saját készletének köszönhetően.

Ingyenes expressz diagnosztika a szervizközpontban.

Ingyenes futárszolgálattal történő kiszállítás a megfelelő időben és helyen.

Hivatalos garancia és dokumentumok minden elvégzett munkára. 

Fizetés a munka elvégzése után. Hívjon minket, mi konzultálunk Önnel, és segítünk megoldani minden problémát Nem találta meg, amit keres, mindenképpen hívjon!  Cégünk a piaci árak alatt javítja és szervizeli a kamerákat. Minden szükséges, és ami a legfontosabb, eredeti pótalkatrészekkel rendelkezünk. 

Népszerű javítási szolgáltatások: A lencsék tisztítása a portól. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

Ha most hív, a mester még ma megjavítja a fényképezőgépét.  Minden ügyfelünknek kedvezményt kínálunk a mester munkájára, ajándékokat és bónuszokat a javításokért!  Számos javítási lehetőséget kínálunk.  Több mint 10 éve foglalkozik kamerák javításával és karbantartásával.  Szemben a privát mester (privát mester) ad garanciát szolgáltató központ akár 3 évig.  Rólunk csak jó vélemények. 
Budapest és más városok minden területén dolgozunk.
Futárszolgálattal történő indulás bármely címre.  Bármilyen kérdés esetén hívjon! 
 

 • Objektív javítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlanám senkinek, megtartanám magamnak, és nem adnám tovább). Abszolút tökéletes: hozzáértő, hatékony, egyáltalán nem csaló (valamit ingyen csinált, de ez titok, különben mindenki ingyen akarja megjavíttatni), érthetően elmagyarázza a lényeget, amit csinál, és nem utolsósorban barátságos és bájos. Röviden, Mr. Tökéletes. Ő az egyetlen, akihez fordulhatsz, nem kell mást keresned, legyél örökre az ügyfele, és boldog leszel, őszintén. Nem vagyok a barátja, és nem azért dicsérem őt, mert a barátom, hanem mert ő a legjobb mesterember, akiről csak álmodni lehet.

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

 • Objektív javítás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Helló, írom ezt a felülvizsgálatot nagy hálával Onu, szakember egy nagybetűvel, mindent minőségileg és a mai napig, nem csalt a pénzért, és cserélje ki, amit kell, nevezetesen a szűrő előtt álló mátrix (a kamera Nikon D7100), bár a legtöbb szolgáltatás, beleértve a hivatalos Nikon azt mondta, hogy meg kell változtatni a mátrix, amely költségek 16 500 Ft + csere.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő objektív javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Objektív javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az objektív javítás átlagos ára 7500 - 14100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 145 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SUZUKI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: suzuki szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A suzuki szerviz és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas