Zenit fényképezőgép javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 135 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt zenit fényképezőgép javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

20 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zenit fényképezőgép javítás Budapesten?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

 • Zenit fényképezőgép javítás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Helló, írom ezt a felülvizsgálatot nagy hálával Onu, szakember egy nagybetűvel, mindent minőségileg és a mai napig, nem csalt a pénzért, és cserélje ki, amit kell, nevezetesen a szűrő előtt álló mátrix (a kamera Nikon D7100), bár a legtöbb szolgáltatás, beleértve a hivatalos Nikon azt mondta, hogy meg kell változtatni a mátrix, amely költségek 16 500 Ft + csere.

Attila
2 éve

Mi végezzük el a legbonyolultabb javításokat, amikor más szolgálatok megtagadták vagy vállalták, de még rosszabbá tették a hibák elkövetésével.... Eredeti pótalkatrészekkel dolgozunk.  Díjmentes diagnózis, még a javítás megtagadása esetén is. Az árak a költségvetésben szereplő minőséggel és az elvégzett munkára vonatkozó garanciával együtt.

Megjavítjuk: Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Samsung, fujifilm, Olympus fényképezőgépek. Objektívek Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Sigma, Tamron, Samyang.

Írja le a problémát, mi a költségekről fogunk tájékozódni, a javítást minőségileg és operatívan végezzük. Munkatársaink őszintesége és professzionalizmusa lehetővé teszi számunkra, hogy az esetek 99%-ában ismét segítsünk ügyfeleinknek, de más eszközökkel.  Professzionális felszerelés.  2011 óta dolgozunk. 

Szolgáltatásaink: 

 • Összetett *forrasztás* alkatrészszinten.
 • A tábla fizikai sérüléseinek javítása.
 • Zsalu, tüköregység javítása és cseréje.
 • Nyíláskábelek, nyílásblokkok cseréje.
 • Visszaszerzés a nedvességből, még ott is, ahol mások kudarcot vallottak! 
 • Po frissítése.
 • Oroszország-szerte dolgozunk, postai úton, Sdek és szállítmányozó cégek útján.
 • Garancia minden munkára.

A leíró alapján keresnek minket: 
Nem kapcsol be, nem töltődik fel, nem bootol, nem tartja a töltést (kisül), vízbe esett, akadozik / akadozik, ha a gép: törött képernyő, nem működik az érintés (érintőképernyő), nem működik a hangszóró, nem működik a mikrofon, nem működik a be / kikapcsoló gomb, nem működik a gombok / gomb, Javítás Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Tamron, Sigma, Samsung, Samyang, mester javítás / Kamera javítás / objektív javítás, kijelző csere, képernyő javítás.

 • Zenit fényképezőgép javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ő, rögtön a próbafelvételi folyamat kiértékelése után (közvetlenül akkor, amikor a fényképezőgépet javításra kaptuk), javasolta a hiba okát, és hogy mi volt az, és a javítás során ezek a javaslatok teljesen megerősítést nyertek. A javítást nagyon szakszerűen, maradéktalanul és a lehető legrövidebb idő alatt végezték el. A munka költsége megegyezett a telepítéskor megadott összeggel. Teljesen elégedett voltam a munka minden vonatkozásával. Amellett, hogy konkrétan elmagyarázta az esetemet, sok hasznos tippet és tanácsot is adott.

Nyitva tartás: naponta 9:00-22:00, hétvégén és ünnepnapokon nem! 

Alacsony árak a nagy tapasztalatnak és az eredeti alkatrészek saját készletének köszönhetően.

Ingyenes expressz diagnosztika a szervizközpontban.

Ingyenes futárszolgálattal történő kiszállítás a megfelelő időben és helyen.

Hivatalos garancia és dokumentumok minden elvégzett munkára. 

Fizetés a munka elvégzése után. Hívjon minket, mi konzultálunk Önnel, és segítünk megoldani minden problémát Nem találta meg, amit keres, mindenképpen hívjon!  Cégünk a piaci árak alatt javítja és szervizeli a kamerákat. Minden szükséges, és ami a legfontosabb, eredeti pótalkatrészekkel rendelkezünk. 

Népszerű javítási szolgáltatások: A lencsék tisztítása a portól. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

Ha most hív, a mester még ma megjavítja a fényképezőgépét.  Minden ügyfelünknek kedvezményt kínálunk a mester munkájára, ajándékokat és bónuszokat a javításokért!  Számos javítási lehetőséget kínálunk.  Több mint 10 éve foglalkozik kamerák javításával és karbantartásával.  Szemben a privát mester (privát mester) ad garanciát szolgáltató központ akár 3 évig.  Rólunk csak jó vélemények. 
Budapest és más városok minden területén dolgozunk.
Futárszolgálattal történő indulás bármely címre.  Bármilyen kérdés esetén hívjon! 
 

 • Zenit fényképezőgép javítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlanám senkinek, megtartanám magamnak, és nem adnám tovább). Abszolút tökéletes: hozzáértő, hatékony, egyáltalán nem csaló (valamit ingyen csinált, de ez titok, különben mindenki ingyen akarja megjavíttatni), érthetően elmagyarázza a lényeget, amit csinál, és nem utolsósorban barátságos és bájos. Röviden, Mr. Tökéletes. Ő az egyetlen, akihez fordulhatsz, nem kell mást keresned, legyél örökre az ügyfele, és boldog leszel, őszintén. Nem vagyok a barátja, és nem azért dicsérem őt, mert a barátom, hanem mert ő a legjobb mesterember, akiről csak álmodni lehet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképezőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő zenit fényképezőgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zenit fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a zenit fényképezőgép javítás átlagos ára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Budapesten a toyota szerviz szolgáltatáshoz már 127 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Budapesten?

Jelenleg 98 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TOYOTA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: toyota szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a toyota szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A toyota szerviz és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas