Általános takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb takarítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 313 takarító közül válogathatsz. Korrekt általános takarítás árak: 2200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

47 takarító most online

Viktória

Viktória

Ingyenes kiszallas.

Klaudia

Klaudia

Ma is elvallalom.

Martha

Martha

erdekel.

Mennyibe kerül az általános takarítás Budapesten?

1800 - 3300 Ft/óra

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Vállalkozásaimat több mint egy évtizede épìtem ami garancia arra, hogy nem adom fel és komoly tapasztalatot szereztem abban hogy, céljaimat csak kemény munkával, alapos, pontos, precìz, munkavégzéssel érhetem el. Tehát kedves látogatò és leendő ùj ügyfél, takarìtási megbìzásaink során is erre számìthatsz!

 • Általános takarítás

  1300 Ft

Andrea V. - Általános takarítás Budapesten - 1

10 vélemény / értékelés 4.9

Ő az az ember, aki be is került a telefon könyvembe. Értelmes, életigenlő, valódi probléma megoldó, akiről egyértelműen egy pillanat alatt lejön, hogy nem akar átvágni, mint sok más szakember.Mindenkinek ajánlom, ha tényleg megbízható embert keres.Ja, és negyed annyit fizettem ki, mint amit egy másik szakember mondott árajánlatnak, aki minden bizonnyal le akart húzni.

Miért elégedne meg kevesebbel, mint a tökéletes takarítás, ha a tökéletes is elérhető? Képzett szakembereink biztosítják a makulátlan tisztaságon az Ön otthonában is! képzett szakemberek. állandó kedvezmények. professzionális takarítás.

Szolgáltatások / Árak:

 • Régi tapéta eltávolítása - 800 Ft-tól 2000 Ft-ig /㎡
 • Ajtó mázolás - 3000 Ft /darab
 • Tisztasági festés - 900 Ft-tól 2000 Ft-ig /㎡
 • Általános takarítás

  2600 Ft

Kinga R. - Általános takarítás Budapesten - 1

6 vélemény / értékelés 4.6

Az elmúlt hónapban jött, semmit nem csinált, 10000 Ft ot kaszált 10 perc alatt! Tavaj volt más cég, mondtam is neki még nincs egy éve! Most tudtam meg hogy gáztüzelésnel 2 évente kell ellenőrizni! Nem is vágott át nagyon!

Szolgáltatások: Térkő tisztítás, Tűzkár után helyreállítás, Vízkár után helyreállítás.

Takarítás árak:

 • Ózonos fertőtlenítés - 3490 Ft-tól 35000 Ft-ig /alkalom
 • Ipari gépek tisztítása - 10000 Ft-tól 15000 Ft-ig /óra
 • Pipere takarítás - 3500 Ft-tól 5250 Ft-ig /óra
 • Általános takarítás

  1300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, gyors, barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek őket.

Anikó
2 éve

Bízza megbízható csapatunkra háza, lakása, irodája, pipere vagy nagytakarítását, akár SOS. {name} - Takarítás hatékonyan, megfizethető áron cégeknek és magánszemélyeknek. 100% garancia. Hipoallergén tisztítószer. Megbízható kollegák.

 • Általános takarítás

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Semmilyen megkerésre nem válaszolnak. Senkinek sem ajánlom!

Edina
2 éve

Környezetbarát tisztítószereink és modern eszközeink biztosítják a megbízható, gyors és precíz munkát. Jelen körülmények között is fokozott figyelmet biztosítunk a kellő fertőtlenítésre. Szerződéskötés előtt helyszín felmérés majd korrekt árajánlat készítés. Első hónap 10 százalék kedvezményt nyújtunk! Keressen fel bátran!

 • Általános takarítás

  1100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan kellett a segítség még a kisbabám megérkezése elött és ő nagyon készséges volt ebben. Nagy segítség volt és szépen dolgozott.

Ildikó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat általános takarításra?

Rendelj általános takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Általános takarítás Budapest egész területén