Rendszeres takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb takarítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 298 takarító közül válogathatsz. Korrekt rendszeres takarítás árak: 2200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapest közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

45 takarító most online

Henriett

Henriett

Ingyenes kiszallas.

Zita

Zita

Sok tapasztalatom van

Csilla

Csilla

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a rendszeres takarítás Budapesten?

1800 - 3300 Ft/óra

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Képzett szakembereink biztosítják a makulátlan tisztaságon az Ön otthonában is! Heti egynél több takarítás rendelése esetén kedvezményt biztosítunk! állandó kedvezmények.

Takarítási szerelvényezés árak:

 • Ajtó mázolás - 3000 Ft /darab
 • Tisztasági festés - 900 Ft-tól 2000 Ft-ig /㎡
 • Glettelés - 900 Ft-tól 1500 Ft-ig /㎡
 • Rendszeres takarítás

  1600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A legolcsóbb és a legmegbízhatóbb cég.

Brigitta
2 éve

Magamra és a munkámra igényes vagyok , ablakozást is vállalok magasság nem jelent akadályt. Referenciákkal rendelkezem. ( Autóval rendelkezem)így a kijárás sem jelent akadályt. Keressenek bizalommal.

 • Rendszeres takarítás

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben zajlott.

Ildikó
2 éve

Bízza megbízható csapatunkra háza, lakása, irodája, pipere vagy nagytakarítását, akár SOS. {name} - Takarítás hatékonyan, megfizethető áron cégeknek és magánszemélyeknek. 100% garancia. Megbízható kollegák. Legújabb technológiával.

 • Rendszeres takarítás

  1300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

lehuzos semmirekello banda meg se fizetitek az embereiteket

Kata
2 éve

Lépcsőházak, társasházak, intézmények minőségi, precíz takarítását vállalom. Rövid határidővel, akár azonnali kezdéssel. Több éves  tapasztalattal, referenciával rendelkezem. Számlaképes vagyok. Keressen bátran! Előre is köszönöm megtisztelő bizalmát! :)

 • Rendszeres takarítás

  2700 Ft

Henrietta S. - Rendszeres takarítás Budapesten - 1

3 vélemény / értékelés 4.7

Precízen takarított, megbeszéltük, hogy rendszeresen jön. Az első alkalom után nem lett több, 4 alkalommal mondta vissza azon időpontokat, amiben megegyeztünk.

Zsuzsanna
2 éve

Térkő- és térburkolat magasnyomású tisztítása vízzel - kérjen ajánlatot az űrlapon! Egyedülálló technikai felkészültséggel és tapasztalt, képzett kollégákkal dolgozunk.

Takarítás árak 2022:

 • Ipari gépek tisztítása - 10000 Ft-tól 15000 Ft-ig /óra
 • Pipere takarítás - 3500 Ft-tól 5250 Ft-ig /óra
 • Iroda takarítás - 600 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Rendszeres takarítás

  2500 Ft

Alexandra D. - Rendszeres takarítás Budapesten - 1

10 vélemény / értékelés 4.5

37 hetes terhesen ott hagytam a kocsim 1 óra 20 percre, egy külső-belső takarításra. Előttem egy autó volt, azt mondta az egyik ott dolgozó férfi, hogy másfél órán belül mehetek érte... Hát hiába mentem vissza...a kocsim még mindig koszosan állt az udvaron és épp egy másik autót (na nem azt ami 1,5 órával azelőtt előttem volt!) mostak... Nagyon mérges lettem! Főleg miután azt mondja nekem a pasas, hogy még fél órát kellene várnom.... :( Inkább hazajöttem és elvittem a kocsim a Hegyvidék kp.ba kitakaríttatni.

Maya
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat rendszeres takarításra?

Rendelj rendszeres takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Rendszeres takarítás Budapest egész területén