Szállítás és fuvarozás Budapest környékén

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Szállítás és fuvarozás Budapest környékén

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szakembert

Tegyél közzé egy feladatot!

Tervezz meg egy feladatot bármikor, amikor kényelmes, akár már most is!

Hasonlítsd össze az ajánlatokat!

Gyors kommunikáció, megbízható visszajelzések és biztonságos fizetés - mindez egy portálon!

Válaszd ki a szakembert

Válaszd ki a számodra megfelelő szakembert az ár, a tapasztalat és a visszajelzések alapján!

Közzététel

Mit rendelnek az emberek a Qjob-on és mennyibe kerül?

Kirják István
Nagy Balazs
Egyedi megállapodás
Nagy Balazs
Egyedi megállapodás
Horváth Evelyn
Egyedi megállapodás
Janó Renáta
Tamás K.
Egyedi megállapodás
Krisztina H.
Egyedi megállapodás
László
Költségkeret160000 Ft

Szállítás, szállítmányozás Qjob módra közvetítők nélkül

Nem számít, milyen feladat vár megoldásra: teherszállítás, költöztetés, megvásárolt háztartási berendezés szállítása házhoz vagy személygépkocsi szállítása. Bármelyik fuvarozónk könnyedén és gyorsan meg tudja oldani a feladatot. Nem kell mást tennie, mint leadnia a szállításra vonatkozó megrendelését a weboldalunkon.
A teherszállítást tekinthetjük egyfajta alapnak a mai modern ipar fejlődésében, mivel azon alapszik a mai gyártás iparágainak és az áruforgalomnak több, mint a fele. Ugyanakkor napjainkban a szállítók különféle igények kielégítését is szolgálják magánjellegű megrendelők számára:

  1. Áruszállítás online vásárlás esetén;
  2. Költözés egyik lakhelyről a másikra;
  3. Építőanyagok teherszállítása megfelelő beszerzési platformról vagy raktárról az építési területre;
  4. Irodai költöztetés;
  5. Bútorszállítás;
  6. Magánjellegű, személygépkocsival történő szállítások.

Egyértelmű, hogy ilyen jellegű feladatokat csakis tehergépjárművel lehetséges elvégezni. Saját személygépkocsival megvalósítani egy lakásköltözést nem csak hosszadalmas és kényelmetlen, hanem veszélyes is a gépjárműre, a szállítandó dolgokra és a tulajdonosokra nézve is. Szolgáltatásainkat kérhetik magánszemélyek és jogi személyek is.

Gépkocsiflottánk, gépparkunk

Nagyon sokféle helyzet adódhat, amikor egy tehergépjármű nem elegendő a feladat elvégzésére. Ez kifejezetten azokban az esetekben érvényes, amikor kereskedelmi jellegű teherszállítmányozásról van szó. Ilyen esetekben nyújt segítséget szolgáltatóink terjedelmes gépparkja, melyben 20 tonnáig rakodható járművek is vannak. A géppark részét képezik többek között Hyundai Porter, MAN teherautók, különböző felszereltségű teherjárművek (hűtőgépjárművek, szigetelt járművek, platós teherautók, ponyvás gépjárművek, furgonok). Szolgáltatóink más egyéb gépjárművekkel is rendelkeznek, melyekre szintén megrendelést adhat le tetszés szerint. Kérésére mindenképp válaszolnak!

Annak köszönhetően, hogy a magánjellegű, városban vagy települések közt történő szállítások 0,5 és 2 tonna közti tartományba eső gépjárművekkel történnek, teherszállításhoz ma Magyarországon a legkeresettebb járműnek az IVECO teherautó bizonyul. Egyik előnye, hogy többféle szerkezetben és kivitelben létezik, ami a legkülönfélébb méretű szállítanivalók mozgatását teszi lehetővé.A speciális szerkezettel rendelkező üvegszállító teherautókkal biztonságosan mozgathatóak üvegszerkezetek, míg a nyitott platójú gépjárművek építőanyag vagy ömlesztett anyagok szállítására alkalmasak leginkább.

Hogyan válasszunk teherautót a sok hirdetés közül?

Amennyiben soha nem volt korábban szüksége teherszállításra, nagyon nehéz önállóan megérteni és választani, hogy mégis milyen gépjárműre van szükség az adott esetben. Valamint megbízható szállítmányozó vagy fuvaros szolgáltatásokat nyújtó vállalkozót sem egyszerű találni vagy kiválasztani. De nem érdemes kétségbeesni, a Qjob.hu weboldalon több száz teherszállítással foglalkozó szakembert talál, akik készek segíteni és válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre, ami Magyarországon történő teherszállítással, szállítmányozással vagy fuvarozással van összefüggésben.

A szállítás árai

A Qjob online felület sajátossága, hogy az árakat a megrendelő saját maga választhatja ki. Az ár a feladat létrehozásakor vagy a megrendelés megfogalmazásakor maradhat nyitott pont. Ez esetben az ajánlattevő szakemberek adják az árajánlatokat a megrendelőnek. Vagy választhatja azt is, hogy megadja azt az árat, amit leginkább megfelelőnek vél a szolgáltatásért. Ilyen esetben azok a szolgáltatók fognak jelentkezni, akik a megadott ellenértékért vállalják a szállítás teljesítését. Budapest területén belül 1,5 tonna súlyig történő teherszállítás irányadó átlagára 8.000 és 18.000 forint között mozog. A végösszeget befolyásolja a pontos súly, a távolság, a szállítás sürgőssége és a szállítmány jellege.