Kerti tó építés Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 76 kertépítő közül! Korrekt kerti tó építés árak: 2900-5400 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 kertépítő most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerti tó építés Debrecenben?

2900 - 5400 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Tereprendezés, terület előkészítés, minden ami földmunka. Kérje ajánlatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal földmunka és más építőanyagok komplett árajánlat kérésével.

 • Kerti tó építés

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Ok

Átalánydíjas kertgondozás Budapesten, Pestmegyében. Havi/heti Professzionális kertgondozás. Füvesítés és gyepgondozás! Kertgondozás, gyepápolás, növényápolás, növényvédelem. Gyümölcsfák metszése. Kertfenntartás Budapest. kerti munkák elvégzése.

 • Kerti tó építés

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás! 🤗

Kertépítés, parkosítás megfizethető árakon Budapesten és környékén ingyenes felméréssel. Elhanyagolt, gazos, bozótos, átláthatatlan területek megtisztítása, telek tisztítása. Kertfenntartás Budapest. Gyümölcsfák metszése. kerti munkák...

 • Kerti tó építés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló szakemberek, profi felszereléssel! Nagyon ajánlom Őket!

Önálló gépi földmunkák és komplett feladatok teljes körű kivitelezése. Kérje ajánlatunkat! Megrendelése teljesítéséhez többfajta, különböző méretű gép és teherautó áll rendelkezésre.

 • Kerti tó építés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves,udvarias kiszolgálás.Hozzáértők maximális lexikális tudással képviselik a cèget az alkalmazottak. Csak ajánlani tudom.

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Kerti tó építés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő kerti tó építés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerti tó építés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a kerti tó építés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Debrecenben a kerti tó építés szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERTI TÓ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a feladattal bízható meg: kerti tó építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő a kerti tó építés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: kertépítő?

Ha egy megbízható kertépítő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kerti tó építés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas