Földmunkák Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 75 kertépítő közül! Korrekt földmunkák árak: 4600-8600 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 kertépítő most online

Fülöp

Fülöp

A környeken vagyok.

Szabolcs

Szabolcs

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

Mennyibe kerül a földmunkák Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Hívjon most! Ingyenes felmérés és árajánlat. csatornában profik" Csatorna építés."

 • Földmunkák

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan, jól dolgoznak!

Pergola Ötletek keresése és összehasonlítása online. Spóroljon az Shopwebly segítségével! Találja meg a Pergola Ötletek az Shopwebly-nál, az árösszehasonlító weboldalon!

 • Földmunkák

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Szuperek!

Az ár a fa méretétől függően változhat, előzetes egyeztetést igényel! Fűnyírás árát a lenti kalkulátorral könnyen kiszámolhatja! 20Ft/m².

 • Földmunkák

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szépen és jól dolgoznak!

Zöldterület Kezelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

 • Földmunkák

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt és gyors

Hívjon most! Ingyenes felmérés és árajánlat. csatornában profik" Csatornázás. Csatorna építés. Szennyvízcsatorna bekötés."

 • Földmunkák

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Személyes tapasztalatom, hogy a Hidrovetés Kft-é a tudás és technológia, a többi "okosba" vállalkozó csak több, de főleg kevesebb sikerrel próbálja leutánozni a hidrovetést. A mi kertünkben a fű a füvesítés óta egészséges, nem foltos, nem gazos, és kész öröm nyírni. Botos Zoltán mindig nagyon hasznos tanácsokkal lát el. Ilyen az igazi ügyfélközpontú vállakozó, nem csak a pénzem kell neki. Az utcában mindenki irigykedik a füvünkre. A legtöbb ember csak az árat figyeli és nem érdekli a minőség és nem veszi észre azt, hogy ha egyszer fizet a minőségért többet, akkor sokkal sokkal jobban jár, mintha gyakran fizet a gagyiért csak kicist kevesebbet!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő földmunkák közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Földmunkák: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a földmunkák átlagára 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Debrecenben a földmunkák szolgáltatáshoz már 69 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 53 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÖLDMUNKÁK szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek kertépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kertépítőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: földmunkák.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertépítő?

Egy jó kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: földmunkák?

A földmunkák és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy kertépítőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas