Medence építés Debrecen területén!

Medenceépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 73 medenceépítő közül! Korrekt medence építés árak: 178400-334500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 medenceépítő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a medence építés Debrecenben?

178400 - 334500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb medenceépítők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Szakértő munkatársainkkal felújítjuk, gondozzuk szeretett kertjét. Kertje személyre szabott feljavítását teljeskörű szakképzettséggel vállaljuk. Korrekt árak. Kert, gyep, öntözés.

 • Medence építés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt partner

Egyeztetést követően rövid időn belül küldjük Önnek a kötelezettségmentes árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Munka megkezdése rövid határidőn belül!

 • Medence építés

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Vállaljuk országosan aszfaltozás, kátyúzás, kocsibeálló, udvar aszfaltozás elvégzést. Györki Épitő Aszfaltozás országosan. Munkáinkra garanciát vállalunk. Összeszokott csapat.

 • Medence építés

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szép viragok vanak s jó a választék.

Szennyvízátemelő rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, többéves tapasztalattal! Egyedi szennyvízátemelő rendszer tervezése sem okoz gondot nekünk. Hívjon bizalommal.

 • Medence építés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Borzasztó kiszolgálás, blokkot valahogy nem kaptam ....

Bitumenes Meleg Hengerelt Aszfalt Terítése, Udvarok, Bejárók, Utak és Járdák, Telephelyek. Meleg Aszfaltozás országszerte kedvező áron, igény szerint út alapkészítéssel együtt.

 • Medence építés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek, a növények nagyon szépek és egészségesek, a kínálat pedig egyszerűen csodálatos. A jövőben biztosan visszatérő vevők leszünk. *****

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj medenceépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy medenceépítő medence építés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence építés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a medence építés átlagára 180700 - 338900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Debrecenben a medence építés szolgáltatáshoz már 68 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok medenceépítőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 52 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok medenceépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált medenceépítőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: medence építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy medenceépítő?

A jó medenceépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha medenceépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas