Öntöttvas kád kibontása Debrecen területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Nem akar többé szégyenkezni az öntöttvas kádjával? Végleg megoldást keres? Akkor mi segítünk Önnek! Debrecenben szakemberünk azonnal rendelkezésére áll, hogy kiszedje a nehezen kezelhető kádat. Garantáltan mindenki elégedett lesz az eredménnyel. Az árak 20.000 és 40.000 forint között mozognak, attól függően, hogy mennyire bonyolult a kád kibontása. Ne habozzon, hívjon minket még ma!

13 szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Dancs

Dancs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

8200 - 15500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés.

  • Öntöttvas kád kibontása

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos alkatrészeket valóban nem árulunk, ezért ha bárkit megtévesztettünk akkor ez úton elnézést kérünk és az elírást a lehető leghamarabb javítjuk! Tisztelettel: Kecskeméthy Ferenc

Simon
2 éve

Eldugult a lefolyó? Nem folyik le a víz? Tapasztalt kollégánk azonnal tud segíteni Önnek. NoN-Stop hívhatóak vagyunk. Számunkra fontos az Önök elégedettsége. Olcsón Gyorsan 0-24. Ingyenes kiszállás. Non-Stop hívható! Olcsó Precíz Szolgáltatás. Gyors kiszállás.

  • Öntöttvas kád kibontása

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük az elvégzett munkát.

Bálint
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás.

  • Öntöttvas kád kibontása

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, normális és rugalmas, ami a vállalkozók között nagyon ritka. Az elejétől kezdve teljeskörű tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről és árakról,semmi mellébeszélés ködösítés, az ár abszolut korrekt volt. Nagyon ajánlott szakember!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, öntöttvas kád kibontása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen hatással van az öntöttvas kád kibontása az otthon értékére?

Az öntöttvas kád kibontása általában nem befolyásolja jelentősen az otthon értékét, kivéve, ha a kád nagyon értékes és antik darab. Azonban, ha a kibontást nem megfelelően végzik, és károsodik a fürdőszoba burkolata vagy csövei, akkor az otthon értéke csökkenhet. Általában a kád kibontása ára 50 000-100 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen kiegészítők állnak rendelkezésre a hidromasszázzsal ellátott öntöttvas kádakhoz?

Az öntöttvas kádakhoz számos kiegészítő áll rendelkezésre, mint például a Hudson Reed öntöttvas kád láb, ami 33 990 forintba kerül, vagy a Hudson Reed kád szifon, ami 9 990 forintba kerül. Emellett érdemes megfontolni a Hudson Reed kád szegélyt, a kád oldalának védelmére, ami 15 990 forintba kerül. Végül, javasoljuk az aromaterápiás sók és olajok használatát is a hidromasszázs élmény fokozására.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: hidromasszázs berendezés vagy masszázskád?

Az ideális választás attól függ, hogy milyen igényeid vannak. Ha az otthoni kényeztetés a cél, akkor a masszázskád lehet a megfelelő választás, amely általában 100 000-200 000 forintba kerül. Ha azonban a terápiás hatás a cél, akkor érdemes inkább hidromasszázs berendezést választani, amely általában 300 000-500 000 forintba kerül. A hidromasszázs berendezés többféle masszázstechnikát is kínál, mint például a pulzáló vízsugár, amely javítja a vérkeringést és csökkenti az izomfeszültséget.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen színek érhetők el az öntöttvas kád kibontása során?

Az öntöttvas kádak általában fehér vagy krém színben érhetők el, azonban egyes gyártók kínálnak más színváltozatokat is, például szürke vagy fekete színt. A kád kibontása általában 20 000-30 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Debrecenben