Hűtőszekrény szállítása: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 teherszállító közül! Korrekt hűtőszekrény szállítása árak — 1700-3200 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

Szállítás 0-24

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a hűtőszekrény szállítása Debrecenben?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tisztelt megrendelők! Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Amiket vállalok:, xiaomi kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, vezetékes telefon javítás, telefon alaplap javítás, törött kijelző javítás

 • Hűtőszekrény szállítása

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Profi a szakmájában, és mindent gyorsan és jó minőségben végzett el. Ajánlom őt!

Norbert B.
Norbert B. 8000 Székesfehérvár Online

Norbert vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi készülékek javítása, kijelzőcsere, olcsón, rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel. Javítandó készülékedet akár futárral is beszállítjuk szervizünkbe.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, samsung akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás, vezetékes csengő szerelés, iphone 11 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás

 • Hűtőszekrény szállítása

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden szuper!!! Mind az ár, mind a szolgáltatás minősége!!!!

Miklós vagyok. Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon adatmentés, telefon kijelző csere

 • Hűtőszekrény szállítása

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az volt az érzésem, hogy tudja, miről beszél. Telefonon kicserélte az üveget, ahogyan az időben és a költségekben megállapodtunk.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Apple szerviz. Egy Apple készülék eszköz és szimbólum is. Ráadásul évek múlva is magas áron eladható - ha jó állapotban van és tökéletesen működik. Gondoskodunk róla, hogy így legyen. Az iPhone szervizünkben tapasztalt leggyakoribb meghibásodások: kijelző-, illetve hátlaptörés és -repedés, vízbe ejtett iPhone beázása, gyorsan merülő, nem tölthető akkumulátor, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Egyértelmű, hogy ezek bármelyike is lépjen fel, komoly lemondással jár, amit hibás iPhone-od okoz. Mintha a mindennapok motorjában szállna el egy henger. És ez idővel csak rosszabb lesz.

Munkáim:, betört telefon kijelző javítás, telefon képernyő javítás, telefon hangszóró tisztítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás

 • Hűtőszekrény szállítása

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mindent szakszerűen és gyorsan csinált. Előre lemásoltam az összes információt a telefonról, és a villogás után visszatöltöttem. Szép munka! Segítséget fogok kérni a jövőbeni mobiltelefon-javításokkal vagy szoftverekkel kapcsolatban. Köszönjük a pontos munkát!

Szeged dolgozom, megyében is! Samsung telefon szerviz. Minőségi szórakozás, csodás fotók és hatékony munkavégzés bárhol, bármikor. A készülék hibájával ezeket veszíted el. És ezeket kapod vissza, amikor megjavítjuk Samsung Galaxy telefonod.A Samsung Galaxy okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát megjavítjuk a Samsung Galaxydat, nemcsak a készüléket hozzuk újra tökéletes állapotba, hanem az életed is visszakormányozzuk a mindennapok autópályájára. Hogy neked csak akkor kelljen megállnod, ha te akarod.

Amiket vállalok:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon adatmentés, mobiltelefon javítás, telefon kijelző javítás, kijelző javítás

 • Hűtőszekrény szállítása

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű fickó, mindent egy másodperc alatt rendbe hozott a tanács 😁. Ajánlott!

A megoldások embere vagyok. Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, Telefon takarítás

 • Hűtőszekrény szállítása

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Távolról segített, minden remekül ment!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító hűtőszekrény szállítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény szállítása: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a hűtőszekrény szállítása átlagára 1700 - 3200 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Debrecenben a hűtőszekrény szállítása szolgáltatáshoz már 33 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Debrecenben?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HŰTŐSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: hűtőszekrény szállítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a hűtőszekrény szállítása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: hűtőszekrény szállítása?

A hűtőszekrény szállítása és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas