Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 53 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 8700-16400 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 adótanácsadó most online

Adrienn C.

Adrienn C.

Tudok segíteni.

Viktória B.

Viktória B.

Közeli megoldás.

István P.

István P.

Érdekel.

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Debrecenben?

8700 - 16400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

15 éve mérlegképes könyvelő vagyok, adótanácsadói ismeretekkel is rendelkezem. A munkámat precízen, igényesen, az ügyfeleimmel együttműködve végzem. Fontosnak tartom az ügyfeleim teljes körű tájékoztatását, a határidők pontos betartását. Magánszemélyek szja bevallását is elkészítem. Üdvözlettel, Juhász Melinda

 • Ingatlan értékesítés szja

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szuper könyvelő iroda, hozzáértés, kedvesség, üdítő és kávé! Csak jót tudok róla mondani!

János
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt

 • Ingatlan értékesítés szja

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Aki céget alapítana, vagy mint én, cégét felszámolná, forduljon bizalommal hozzájuk! Az én esetemben gyors és korrekt ügykezelés volt - nem számítva a hivatali bikkfavágást - és elfogadható ár (máshol a háromszorosát kérték).

Könyvelek, adótanácsadást, angol és gitároktatást vállalok

 • Ingatlan értékesítés szja

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül szimpatikus ügyvezető, kellemes környezet, barátságos alkalmazottak

Eszter
2 éve

20 éve foglalkozom könyveléssel, jelenleg főállásban csak ezzel foglalkozom.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szeretettel ajánlom!

Szilvia
2 éve

Cégem 2014 óta vállalkozásban végez számviteli, könyvviteli szolgáltatást. Többek között van olyan ügyfelem is, akivel a "szokásosnál" kicsit szorosabb a kapcsolatom, ami azt jelenti, hogy heti rendszerességgel jelen vagyok az értekezleteken, én látom el a pénzügyi vezetői feladatokat, a vezetői felelősséggel egyetemben, én rendelkezem az utalásokról, együtt gondolkodunk és dolgozunk különböző projektekben. Hivatalosan külsős vagyok, de a csapatukhoz tartozónak gondolnak, fogadnak el. Közgazdászként, regisztrált mérlegképes könyvelőként (vállalkozási és államháztartási szakon), adótanácsadóként, magas színvonalon, korrekt áron vállalom az egyéni vállalkozók, és társas vállalkozások, alapítványok és egyesületek könyvelését, bérszámfejtését, teljes körű adó- és tb ügyintézéssel.

 • Ingatlan értékesítés szja

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Végtelenül kedves, segítőkész, profi munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Zsanett
2 éve

Könyvelői tanulmányaim mellett 1993-1996 között a MÁV egyik biztosító egyesületének könyvelési osztályán gyakorlati tapasztalatot szereztem. Majd 1997-ben sikeres felsőfokú szakmai vizsgát tettem és mérlegképes könyvelői képesítést szereztem vállalkozási szakon. Ekkor egy XI. kerületi nívós könyvelő irodába nyertem felvételt, ahol végül 25 cég teljes körű könyvelését, ügyintézését láttam el egészen 2004-ig. Itt a feladataim közé tartozott az ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás, a könyvelési anyag átvétele, könyvelése, szakmai információk átadása, bevallások, beszámolók készítése, valamint a könyvvizsgálókkal történő közös munka elősegítése. 1997-ben indítottam el a vállalkozásom, melyben a mai napig dolgozom és végzem a különböző cégek, vállalkozások teljes körű könyvelését. A legfőbb sikert és motivációt a hosszútávú, szoros együttműködésben látom, mellyel üzleti partnereimnek a leghatékonyabban tudom segíteni a munkájukat és a vállalkozásukat. Minősített könyvelő-i besorolással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: Havi személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A könyvelési anyag átvétele történhet a cég székhelyén is. Folyamatos könyvelés, és információ rendelkezésre bocsájtása. Jogszabálykövetés. Bérszámfejtés. Hatóság előtti képviselet.

 • Ingatlan értékesítés szja

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt kommunikació, rugalmassag, szakértelem.

Maja
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a szekrény összeszerelés átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Debrecenben?

Most 53 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned akkor, ha a következőre van szükséged: szekrény összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas