Vállalkozás indítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 49 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 6600-12300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 adótanácsadó most online

Alexandra É.

Alexandra É.

Kedvezményt adok

Gyula H.

Gyula H.

Tapasztalt vagyok

Szilvii L.

Szilvii L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Debrecenben?

6600 - 12300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvelőirodánk célja, hogy komplex pénzügyi-számviteli szolgáltatást nyújtson éppen alakuló, működő vagy éppen megszűnni készülő egyéni és társas vállalkozások számára. Jó üzleti döntések gyors meghozatalához áttekinthető, naprakész könyvelésre van szükség. Irodánk, 10 éves referenciával, 22 éves szakmai tapasztalattal, megbízható, stabil szervezeti rendszerben szívesen áll rendelkezésére. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat. Vállaljuk társas vállalkozások teljes körű könyvelését, adótanácsadást, egyéni vállalkozók, őstermelők, civil szervezetek, társasházak könyvelését. Alvó vagy működő vállalkozások végelszámolási eljárását és kényszertörlési eljárás alá kerülő vállalkozások megszüntetését is vállaljuk. SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatásaink kiterjednek, számviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, adótanácsadásra, munkaügyi tanácsadásra, gazdasági tanácsadásra, adótervezésre, cégátvilágítás szolgáltatásra, teljes NAV- TB-körű képviseletre. Távkönyvelés egyre elterjedtebb a szakmában mely lehetséges szolgáltatás formát nálunk is igénybe veheti. Ebben az esetben a bizonylatokat postán és/vagy e-mailben várjuk az ügyféltől, ezzel időt megtakarítva a vállalkozások számára.

 • Vállalkozás indítás

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, precíz, pontos. Megfelelő IT háttérrel és kiváló szaktudással, elérhető közelségben. Csak ajánlani tudom!

Ödön
2 éve

Huszár Szilviának hívnak, 1997 óta foglalkozom különféle méretű és tevékenységű vállalkozások könyvelésével, több területen is jártasságot szereztem, ennek köszönhetően komplexen átlátom a vállalkozások adózási-könyvelési-munkaügyi és bérszámfejtési rendszerét, és mindezek ellátáshoz felsőfokú képesítésekkel is rendelkezem valamint adótanácsadóként is tevékenykedem. Ügyfeleim lényegében 3 csoportot alkotnak: 1.) A legkisebbek: KATA adózás előnyeit kihasználó egyéni vállalkozók és betéti társaságok, akik nálam megtalálták a jó ár-érték arányú szolgáltatást, nyugodtak, mert tudják, hogy minden fontos információról értesülnek, a bevallásaik rendben vannak és mégsem kell havonta a bevételükhöz képest horribilis könyvelési díjakat kifizetniük. 2.) A 6 fő alatti vállalkozások: főként családi vállalkozások, akik a szakmájukkal szeretnek foglalkozni, nem a vállalkozás adminisztrációjával. Fontos neki, hogy tudják, a könyvelésük biztos kezekben van és mindig megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb adózási formát. 3.) A nagyok: cégcsoportok, akiknél a kiszervezett könyvelés nem opció, ezért azt saját csapatukkal végzik, mégis megnyugtató számukra a tudat, hogy az adózási-számviteli irányítást egy külsős főkönyvelő végzi. A könyvelőirodába kiszervezett főkönyvelésnek több előnye is van, hogy mást ne említsek, pl. a könyvelői felelősségbiztosítás és a helyettesítés rugalmas megoldása.

 • Vállalkozás indítás

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Jó terem volt, de már bezártak!

Tibor
2 éve

Kedves Érdeklődő! Jelenleg főállásban könyvelőként dolgozom egy hazai cégcsoportnál. A cégcsoportnál a könyvelő munkaköröm mellett egyéni vállalkozóként is tevékenykedem. Az alábbi végzettségekkel rendelkezem: -bérszámfejtő, -mérlegképes könyvelő, -pénzügy és számviteli diploma, -adótanácsadó. A célom, hogy egy stabil, hatékony és együttműködő kapcsolatot alakítsak ki az ügyfeleimmel a közös fejlődésünk érdekében.

 • Vállalkozás indítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, pontos. A határidő nem az utolsó pillanat!

Zsolt
2 éve

Közgazdászként és regisztrált mérlegképes könyvelőként, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését vállalom. Vállalok továbbá távmunka keretében, akár könyvelőirodáknak is, könyvelést, bérszámfejtést.

 • Vállalkozás indítás

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Legjobb!

Andrea
2 éve

Teljeskörű számviteli szolgáltatás ellátását vállalom, több éves szakmai tapasztalattal. Munkám során, kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek az ügyfélközpontú, pro-aktív gondolkodásmódra. Ügyfeleim részére, szakmai tapasztalatom segítségével, minden esetben a legoptimálisabb számviteli megoldásokat dolgozom ki, a gördülékeny ügymenet érdekében. Folyamatos naprakészséggel, konzultációval és tanácsadással segítem partnereim működését. Adótanácsadói szolgáltatásommal, az adójogszabályok útvesztőjében rejlő, választási lehetőségek körültekintő és megfelelő kiválasztásával, segítek elkerülni a felesleges és többlet adóterhet. Szolgáltatásaim: teljeskörű könyvelés; adótanácsadás; adóoptimalizálás; bérszámfejtés; NAV-TB ügyintézés.

 • Vállalkozás indítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Egy forintot nem ér ez a hely. :) Ahogy mások is írják, csak cukormáz, meg menő" idézetek.

Zoltán
2 éve

Több évtizedes gyakorlattal, PM regisztrációval, felelősségbiztosítással rendelkező mérlegképes könyvelő, adótanácsadó vagyok. TB szakügyintézői képesítéssel is rendelkezem. Pályámat egyéni könyvelőként kezdtem, egyéni vállalkozókkal és kisebb társaságokkal (kereskedelem, fuvarozás, lakosságot kiszolgáló vállalkozások). Későbbiekben már megfordultam nagy forgalmú cégeknél, multinacionális társaságnál és az állami szektorban is (IT, autó kereskedelem, tömegközlekedés). Könyvelés és bérszámfejtés mellett hozzám tartozott a beszámolók elkészítése, valamint a könyvvizsgálatban, hatósági eljárásokban való közreműködés. Vállalom gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését,könyvvizsgálatra való felkészítését, beszámolók készítését, hatóság előtti képviseletet. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése. Hatósági vizsgálat levezetése. Cégek átalakulása.

 • Vállalkozás indítás

  6700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a jysk bútorok összeszerelés átlagos díja 1800 - 3300 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Debrecenben a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 74 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Debrecenben?

Most 57 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod ha erre van szükséged: jysk bútorok összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A jysk bútorok összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas