Poszter nyomtatás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Poszterkészítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj poszterkészítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 56 poszterkészítő közül! Korrekt poszter nyomtatás árak: 2000-3800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 poszterkészítő most online

Noémi E.

Noémi E.

Kedvezményt adok

Zoltán P.

Zoltán P.

Tapasztalt vagyok

Zsolt B.

Zsolt B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a poszter nyomtatás Debrecenben?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb poszterkészítők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező poszterkészítőt!

 • Poszter nyomtatás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Pozitivni ljubazni susretljivi odgovorni sve na vrijeme gostoprimivi jednom riječju najbolji👍

László
2 éve

 • Poszter nyomtatás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Baràtsàgos csalàdias lègkör! Gyors idöpontegyeztetès! Sok sikert tovàbbra is!

Mirtill
2 éve

 • Poszter nyomtatás

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szép képeket készített. Ötletes helyszínek és beállítások voltak.

Miklós
2 éve

 • Poszter nyomtatás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rékánál kismama fotózáson voltam párommal. Nagyszerű élmény volt a fotózás, a hangulat kiváló volt, ami Réka kedvességének és profizmusának is köszönhető. Nem éreztük nehéznek, vagy nyűgnek a fotózást, még a kedves apuka sem, pedig ő nem szeret fényképezkedni. A nyers képek láttán is ámultunk és bámultunk, alig tudtunk választani a gyönyörű, vagány, csodaszép képek közül. Egy szó, mint száz, köszönjük az élményeket és a maradandó emlékeket. Bármilyen téma vagy esemény legyen, szívből ajánlom Rékát, senki sem fog csalódni.

Edina
2 éve

 • Poszter nyomtatás

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

2 napon belül ígérik a képkidolgozást, megrendeltük a fotókat online feltöltéssel. Kaptunk rendelésszámot is, valamint a státusz feldolgozás alatt" lett. 2 nap múlva telefonon érdeklődtem a rendelés állapota felől, ahol a rendelésszám bemondása után azt a választ kaptam, hogy nincs ilyen rendelés, de még hozzátette a telefonokat intéző hölgy, hogy rossz a weboldaluk. Ezek szerint tudják, hogy problémás az online felület, azonban nyilván nem törődnek sajnos vele. Természetesen egy "elnézést" sem hangzott el.

Szilvia
2 éve

 • Poszter nyomtatás

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon tapasztalt, és szuper fotós! Élmény vele az összes fotózás és nagyon segítőkész! Nillafotó nem csak profi, hanem precíz és szenvedélye a fotózás☺️ Mindenkinek ajánlom! Köszönöm neki a sok csodás képet!

Krisztina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj poszterkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy poszterkészítő poszter nyomtatás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Félnyeregtető készítés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a félnyeregtető készítés átlagos díja 2200 - 4100 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Debrecenben a félnyeregtető készítés szolgáltatáshoz már 65 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Debrecenben?

Jelenleg 50 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉLNYEREGTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: félnyeregtető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a félnyeregtető készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas