Bútor tapétázás Egerben tapasztalt szakemberekkel!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb tapétázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 tapétázó közül, 1500-2900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a bútor tapétázás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 tapétázó most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Krisztian

Krisztian

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a bútor tapétázás Egerben?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Eltökélt csapattal, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! Professzionális csapat. Teljes körű garancia. Generálkivitelezés. Profi lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Padlószőnyeg lerakása betonra; Gipszkartonozás tetőléccel; Meszelés. Tetőcsere akár 1,5 hét alatt

 • Bútor tapétázás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Csak jókat tudok mondani a csapatról! Példának okáért,2010-ben, egy 147 lakásos társasház lakásaiba, egy hónap leforgása alatt beépítették az interneten keresztül vezérelhető mágnesszelepeket,ezzel megakadályozhatjuk az illetéktelen hő fogyasztást,úgy mint meleg víz,és fűtés. Az első munka naptól kezdve segítőkészek,precízek,pontosak,és tisztán, kosz nélkül végezték a munkájukat,ami mi tagadás sokszor az építési hibáknak köszönhetően,nem mindig adtak ún.tiszta munkalehetőséget.Ez azt jelenti,hogy pl.az előző cégek akik felmérték a munkát csak falbontásokkal tudták volna a munkát elvégezni,amíg e cég emberei,ezt nem alkalmazták,és így is elvégezték az elvállalt munkát.Ami semmi képen sem elhanyagolható,hogy jelentősen olcsóbbak voltak az előzetesen pályázó cégeknél.Ezen felül bár mi nemű kisebb kérést ellenszolgáltatások nélkül elvégeztek,gondolok itt,csap csöpögésre,dugulásra,radiátor szelep cserékre,fűtés ellenőrzésekre,indirekt víz tartály tisztítása,ellenőrzése,sarok szelepek ellenőrzése,javítása,és még sok minden olyan apró munkákra is hajlandóak voltak,amikért esetenként 10-15 ezer forintot is elkért volna más szakember.Én személy szerint,és még sokan a társasházunkból,csak is úgy gondolunk rájuk,hogy igen csak képzett,segítőkész szakember gárda.Megérdemlik az odafigyelést,és a bizalmat,ritka manapság a jó brigád...........Tudomásom szerint,valamint személyes tapasztalatom is ezt támasztja alá,hogy máig is vissza,vissza járnak a th-ba mert az emberek kérik a segítségüket,szaktudásukat. Én és a többi lakótársam,csak ajánlani tudjuk őket !!!!!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Minőség. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szalagparketta lerakása; Nemesvakolat felhordás; Erkély műkő felújítás. Házfelújítás és Lakásfelújítás

 • Bútor tapétázás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors szerelés és könnyű elérhetőség!

Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Profi lakásfelújítás. Teljes körű garancia. 10+ éves tapasztalat. Generálkivitelezés. Megbízható szakemberek. Fő profilunk: Panel fürdőszoba csempézés; Gipszkarton javítása; Meszelés. Teljes ház- és lakásfelújítás

 • Bútor tapétázás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, precíz árajánlat, korrekt, gyors kivitelezés. Abszolút pozitívum még a kompromisszumkészség, más szakemberekkel való közös munkára való hajlandóság, együttműködés. Csak ajánlani tudom.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Rövid határidő. Azonnali munkakezdés. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Parketta csere; Fűtéscső festés; Tetőfestés. Fix ajánlat 5 munkanapon belül

 • Bútor tapétázás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A gáz üzemű vízmelegítőnket cserélték le egy villany üzeműre. Nagyon precíz, gyors munkát végeztek. Korrekt ügyfélkiszolgálásban részesültem. Csak Őket fogom hívni ezek után. Jó szívvel tudom Őket ajánlani!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel.... Fő profilunk: Panel konyha felújítás; Mennyezet vakolás; Tetőfestés. Lakásfelújítás

 • Bútor tapétázás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Bojlert cseréltek nálam.Nem tartozik az olcsóbb szerelők közé. A munkát elvégezték, de nincs jó üzenete annak, hogy az elvégzett munkákról nem hogy számlát, de még egy munkalapot sem hajlandók adni.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta csere; Glettelés előkészítés; Csempe festés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Bútor tapétázás

  2800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönöm a gyors, azonnali és szakszerű munkájukat, amit mosogatóm makacs dugulásának elhárításáért tettek! Arról nem is beszélve, hogy mindez olcsóbb is volt, mint amire számítottam!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó bútor tapétázás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor tapétázás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a bútor tapétázás átlagos díja 3100 - 5900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tapétázót Egerben?

Ebben a pillanatban 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tapétázót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tapétázót hívnod amennyiben erre van szükséged: bútor tapétázás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tapétázó?

Egy jó tapétázó pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: bútor tapétázás?

A bútor tapétázás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tapétázót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas