Tapétázás vlies tapétával Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb tapétázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 tapétázó közül! Korrekt tapétázás vlies tapétával árak — 2400-4500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Egerben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 tapétázó most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Marton

Marton

A környeken vagyok.

Marton

Marton

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tapétázás vlies tapétával Egerben?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Megbízható csapat, korrekt árak, kiváló munkák! Hívjon most. Minden munka garanciával! Hétvégén is! A környék legjobb árai. 20 éves tapasztalat. Feladatok amiket vállalok: Ajtó tapétázás; Fal vakolás; Konyhaszekrény festés. Teljeskörű garanciàval

 • Tapétázás vlies tapétával

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Profi lakásfelújítás. 10+ éves tapasztalat. Professzionális csapat. Teljes körű garancia. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Beton erkély felújítás. Házfelújítás és Lakásfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Glettelés előtti mélyalapozás; Radiátorcső festés. Széles választékkal várunk

 • Tapétázás vlies tapétával

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

Házát, lakását minőségi módon felújítjuk, gyorsan és pontosan. Kérjen Ajánlatot! A lakásfelújítás a fontos szerkezeti elemekkel kezdődik és a belsőépítészettel végződik. Fő profilunk: Fürdőszobai csempe csere; Ablak gipszkartonozása; Erkély felújítás. Lakásfelújítás igényeseknek

 • Tapétázás vlies tapétával

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, profi segítséget kaptunk.

Gyors, minőségi munka Amiket vállalok: Csempe felújítás; Gipszkarton profilok szerelése; Régi kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Tapétázás vlies tapétával

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Igazi szakemberek. ismerik A villanybojlereket, hibáikat, és szerelésüket. lelkiiseretesen és megfelelő odafigyeléssel teszik a dolgukat. Mindekinek merem őket ajánlani ! Pontosan érkeznek és jól , dolgoznak. Én a jövőben is számítok rájuk.

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. otthonfelújítási program. Főbb szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Tetőtér gipszkartonozás; Beton erkély felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és egyszerű időpont-egyeztetés, hatékony és szakszerű munka, árban jó, minőségben kiváló.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó tapétázás vlies tapétával közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tapétázás vlies tapétával: mennyi az ára Egerben?

Egerben a tapétázás vlies tapétával átlagos ára 2300 - 4400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tapétázót Egerben?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TAPÉTÁZÁS VLIES TAPÉTÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tapétázó?

Egy tapétázó a következő feladattal kereshető meg: tapétázás vlies tapétával vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tapétázó segítségét?

Egy profi tapétázó a tapétázás vlies tapétával mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tapétázót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas