Minőségi tapétázás Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb tapétázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 tapétázó közül, 2200-4200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a tapétázás! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tapétázó most online

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tapétázás Egerben?

2200 - 4200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Tapétázás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Irma Nagy
2 éve

Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Ingyenes... Szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Zsalukő vakolás; Wc felújítás. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Tapétázás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Már az első telefonbeszélgetés alkalmával megnyerte a bizalmamat..Nem csalódtam. Korret árak, precíz munka, barátságos szakemberek. Örülök, hogy rájuk találtam.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Tapétázás

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi gyors precíz munkát végeztek! Ajánlom bátran mindenkinek Őket! Külön köszönet hogy azonnal orvosolták a problémámat, pedig be vannak táblázva rendesen ahogy hallottam.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra kész átadásig. ház átalakítás. családi ház felújítás. generálkivitelezés is. felújítás és építkezés. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Aluminium radiátor festés; Erkély felújítás. Lakás felújítás

 • Tapétázás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Kulcsrakész családi házak. Generálkivitelezés. Társasházak építése. Családi házak építése. Szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Diszperzites fal tisztítása; Konyha festés. Generálkivitelezés, tervezés

 • Tapétázás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Több éves szakértelem. Precíz munkavégzés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon gipszkartonozás; Erkély felújítás. Teljes körű lakásfelújítás

 • Tapétázás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett vagyok velük. A megbeszéltek szerint kijöttek és elvégezték a munkát. Bátran ajánlom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó tapétázás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tapétázás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a tapétázás átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tapétázók - hogyan válasszunk Egerben?

Egerben a tapétázás szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tapétázót Egerben?

Jelenleg 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk tapétázót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tapétázót megbíznod amennyiben erre van szükséged: tapétázás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tapétázó?

A jó tapétázó pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tapétázót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas