Konyha felújítása Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 kivitelező közül, 42400-79500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a konyha felújítása! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Egerben közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kivitelező most online

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyha felújítása Egerben?

42400 - 79500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Konyha felújítása

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Irma Nagy
2 éve

Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Ingyenes... Szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Zsalukő vakolás; Wc felújítás. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Konyha felújítása

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Már az első telefonbeszélgetés alkalmával megnyerte a bizalmamat..Nem csalódtam. Korret árak, precíz munka, barátságos szakemberek. Örülök, hogy rájuk találtam.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Konyha felújítása

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi gyors precíz munkát végeztek! Ajánlom bátran mindenkinek Őket! Külön köszönet hogy azonnal orvosolták a problémámat, pedig be vannak táblázva rendesen ahogy hallottam.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra kész átadásig. ház átalakítás. családi ház felújítás. generálkivitelezés is. felújítás és építkezés. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Aluminium radiátor festés; Erkély felújítás. Lakás felújítás

 • Konyha felújítása

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Kulcsrakész családi házak. Generálkivitelezés. Társasházak építése. Családi házak építése. Szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Diszperzites fal tisztítása; Konyha festés. Generálkivitelezés, tervezés

 • Konyha felújítása

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Több éves szakértelem. Precíz munkavégzés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon gipszkartonozás; Erkély felújítás. Teljes körű lakásfelújítás

 • Konyha felújítása

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett vagyok velük. A megbeszéltek szerint kijöttek és elvégezték a munkát. Bátran ajánlom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező konyha felújítása közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha felújítása: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a konyha felújítása átlagos díja 49500 - 92900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján válasszunk Egerben?

Egerben a konyha felújítása szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Egerben?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA FELÚJÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő feladattal kereshető meg: konyha felújítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy profi lakásfelújítás kivitelező a konyha felújítása mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megfelelő lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A konyha felújítása és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas