Panellakás felújítás Eger területén!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 kivitelező közül, 20100-37700 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 kivitelező most online

Geza

Geza

A környeken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Krisztian

Krisztian

erdekel.

Mennyibe kerül a panellakás felújítás Egerben?

20100 - 37700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Bármilyen felujitàssal kapcsolatos munkàt elvàllalunk Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Pvc padló lerakása; Aluminium radiátor festés; Fürdőszoba átalakítás. Kivitelezés szakemberekkel

 • Panellakás felújítás

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Víz-gáz és fűtésszerelés, tervezéssel és átadással volt elvégezve. Amit tapasztaltam. készséges tájékoztatás, javaslat, vélemény a feltett kérdéseimre. A megbeszélt időben munkakezdés, a munka végén illetve közben is a munkaterület rendbetétele. megbízható minőségi munka. Ilyen kivitelezőt kívánok mindenkinek.

Megbízható, precíz, munkájára igényes szakember várja hívását! Lakások, családi házak, egyéb helyiségek MINŐSÉGI burkolása, Szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Festés hengerrel; Cső festés. Teljeskörű lakás-ház felújítás

 • Panellakás felújítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A telefonbeszélgetés másnapján a megbeszélt időben jöttek, beszerelték a bojlert. Pontos, megbízható, mindenképpen ajánlott!!!

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba csempe felújítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély felújítás. Régi ház felújítás

 • Panellakás felújítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek ajánlom.Szakszerű pontos munka ,megbízható brigád. Kedvező ár.Tökéletes tájékoztatás a szereléssel, bojlerral kapcsolatosan.

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron. Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Profi szakemberekkel. Precíz tervezés. Kedvező, megfizethető ár. Amiket vállalok: Szalagparketta lerakása; Diszperzites fal tisztítása; Társasház erkély felújítás. Ház külső/belső felújítás

 • Panellakás felújítás

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Már másnap kaptam időpontot a nem működő villanybojleremhez.Pontosan érkeztek és gyorsan,tisztán dolgoztak.Teljeskörűen felújították a bojlerem.Kedvesen hasznos tanácsokkal láttak el a bojler használatával kapcsolatban.A megbeszélt árat fizettem.Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.Ezután is őket fogom hívni a bojler karbantartásához.Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

A Fix Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! Teljeskörű megoldások. Regisztráció nélkül is. 236 szakma országosan. Nincs rejtett költség. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Festés hengerrel; Wc felújítás. SOS lakásfelújítás

 • Panellakás felújítás

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az év végén, a két ünnep között, pár óra alatt kijöttek a Hajdú bojlerem szervizelni. Minden típushoz van alkatrészük. Korrekt, felkészült csapat.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Garanciális munka. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Állami támogatásra is. Fő profilunk: Tapétázás vlies tapétával; Fűtéscsövek festés; Szekrény festés. Létrehozzuk Álmaid Otthonát

 • Panellakás felújítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával. A megbeszélt időben érkeztek, a megbeszélt árat fizettem. Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás felújítás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a panellakás felújítás átlagára 2500 - 4700 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján választhatunk Egerben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Egerben?

Jelenleg 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő munkával kereshető meg: panellakás felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakásfelújítás kivitelező?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas