Teljes körű panellakás átalakítás Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 31 kivitelező közül, 27400-51500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás átalakítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kivitelező most online

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panellakás átalakítás Egerben?

27400 - 51500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Megbízható csapat, korrekt árak, kiváló munkák! Hívjon most. Minden munka garanciával! Hétvégén is! A környék legjobb árai. 20 éves tapasztalat. Feladatok amiket vállalok: Ajtó tapétázás; Fal vakolás; Konyhaszekrény festés. Teljeskörű garanciàval

 • Panellakás átalakítás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Profi lakásfelújítás. 10+ éves tapasztalat. Professzionális csapat. Teljes körű garancia. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Beton erkély felújítás. Házfelújítás és Lakásfelújítás

 • Panellakás átalakítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Glettelés előtti mélyalapozás; Radiátorcső festés. Széles választékkal várunk

 • Panellakás átalakítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

Házát, lakását minőségi módon felújítjuk, gyorsan és pontosan. Kérjen Ajánlatot! A lakásfelújítás a fontos szerkezeti elemekkel kezdődik és a belsőépítészettel végződik. Fő profilunk: Fürdőszobai csempe csere; Ablak gipszkartonozása; Erkély felújítás. Lakásfelújítás igényeseknek

 • Panellakás átalakítás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, profi segítséget kaptunk.

Gyors, minőségi munka Amiket vállalok: Csempe felújítás; Gipszkarton profilok szerelése; Régi kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Panellakás átalakítás

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Igazi szakemberek. ismerik A villanybojlereket, hibáikat, és szerelésüket. lelkiiseretesen és megfelelő odafigyeléssel teszik a dolgukat. Mindekinek merem őket ajánlani ! Pontosan érkeznek és jól , dolgoznak. Én a jövőben is számítok rájuk.

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. otthonfelújítási program. Főbb szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Tetőtér gipszkartonozás; Beton erkély felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Panellakás átalakítás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és egyszerű időpont-egyeztetés, hatékony és szakszerű munka, árban jó, minőségben kiváló.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás átalakítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás átalakítás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a panellakás átalakítás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Egerben?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő munkával bízható meg bátran: panellakás átalakítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megbízható lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A panellakás átalakítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas