Használt ház felújítása Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 kivitelező közül! Korrekt használt ház felújítása árak — 57300-107400 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kivitelező most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a használt ház felújítása Egerben?

57300 - 107400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Használt ház felújítása

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Irma Nagy
2 éve

Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Ingyenes... Szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Zsalukő vakolás; Wc felújítás. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Használt ház felújítása

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Már az első telefonbeszélgetés alkalmával megnyerte a bizalmamat..Nem csalódtam. Korret árak, precíz munka, barátságos szakemberek. Örülök, hogy rájuk találtam.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Használt ház felújítása

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi gyors precíz munkát végeztek! Ajánlom bátran mindenkinek Őket! Külön köszönet hogy azonnal orvosolták a problémámat, pedig be vannak táblázva rendesen ahogy hallottam.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra kész átadásig. ház átalakítás. családi ház felújítás. generálkivitelezés is. felújítás és építkezés. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Aluminium radiátor festés; Erkély felújítás. Lakás felújítás

 • Használt ház felújítása

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Kulcsrakész családi házak. Generálkivitelezés. Társasházak építése. Családi házak építése. Szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Diszperzites fal tisztítása; Konyha festés. Generálkivitelezés, tervezés

 • Használt ház felújítása

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Több éves szakértelem. Precíz munkavégzés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon gipszkartonozás; Erkély felújítás. Teljes körű lakásfelújítás

 • Használt ház felújítása

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett vagyok velük. A megbeszéltek szerint kijöttek és elvégezték a munkát. Bátran ajánlom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező használt ház felújítása közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Használt ház felújítása: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a használt ház felújítása átlagos díja 2700 - 5100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján válasszunk Egerben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Egerben?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HASZNÁLT HÁZ FELÚJÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő feladattal bízható meg bátran: használt ház felújítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a használt ház felújítása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: használt ház felújítása?

A használt ház felújítása és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas