Ásatás Győrben a te elképzeléseid szerint!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 60 kertépítő közül! Korrekt ásatás árak: 3800-7100 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 kertépítő most online

Szabolcs

Szabolcs

Ingyenes kiszallas.

Ernő

Ernő

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ásatás Győrben?

3800 - 7100 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése

 • Ásatás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Hívj minket, és holnap már lehet neked dolgozunk! Tereprendezés 8000 Ft-Tól.

 • Ásatás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves, segítőkész ügyintézés.

Fakivágási, faápolási szolgáltatások alpintechnikával, emelőkosaras gépekkel. Díjmentes felmérés, szaktanácsadással, teljeskörű felelősségbiztosítással. Díjmentes árajánlat. Gépi tuskóirtás. Fakivágás emelőkosárból.

 • Ásatás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól felszerelt öntözéstechnikai szaküzlet, barátságos kiszolgálással, bő árukészlettel!

Precíz kivitelezés! Alapásás, tereprendezés, épületbontás. Kérjen árajánlatot. Építőanyag behordás. Betonbontás. Pincetömb kiemelés. Medence, tómeder kiásás. Szolgáltatások: Gépi földmunka, Épület- és betonbontás, Építőanyag behordás.

 • Ásatás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Partnercég

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Ásatás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő ásatás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ásatás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben az ásatás átlagos díja 4100 - 7700 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Győrben?

Jelenleg 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁSATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő feladattal bízható meg bátran: ásatás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi kertépítő segítségét?

Egy megbízható kertépítő az ásatás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kertépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas