Gépi földmunka Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 67 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 4100-7700 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 kertépítő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Győrben?

4100 - 7700 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Teljeskörű aszfaltozás mosolygaraciával az egész ország területén. A Nyugati és Keleti Pályaudvart is mi készítettük el.

 • Gépi földmunka

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és felelőségteljes csapat

Szezonális kedvezmény. Mi nem operálunk óradíjjal, a föld ismerete nélkül. Ez szakmaitlan. Sokkal többet kihozhatsz a megfelelő gépi földmunkából, mint azt eddig gondoltad.

 • Gépi földmunka

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Sok szép növény van és kedvesek az ottani dolgozók.

Kútfúrás 10+ év tapasztalattal a kertekben, az iparban és a környezetvédelemben. Lakossági és mezőgazdasági öntözőkutak, ivóvízkutak és ipari kutak fúrása, javítása.

 • Gépi földmunka

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Jó partner !

Alpin favágás nehezen megközelíthető fák vágására. Hétvégén és ünnepnapokon felár nélkül. Favágás és fakivágás alpin technikával, biztonságosan. Nehezen hozzáférhető fák kivágása. Alpin technikás favágás. Veszélyes fák kivágása. Favágás, fakivágás.

 • Gépi földmunka

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Betonalap nélkül telepíthető, 30 forma, 12 szín, 35 év gyártási tapasztalat! Szolgáltatások: Széles medence választék, Medencefedések, Öntisztító medence, Teljes generálkivitelezés, Gyors ingyenes árajánlat, Jakuzzi, masszázsmedence, Medenceszegélykövek.

 • Gépi földmunka

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakemberek, profi felszereléssel! Nagyon ajánlom Őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gépi földmunka: mennyi az ára Győrben?

Győrben a gépi földmunka átlagos díja 3800 - 7100 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Győrben a gépi földmunka szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Győrben?

Ebben a pillanatban 45 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GÉPI FÖLDMUNKA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő feladattal bízható meg bátran: gépi földmunka vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kertépítő?

Egy jó kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha kertépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas