Talajcsere Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 64 kertépítő közül! Korrekt talajcsere árak: 2500-4700 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 kertépítő most online

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a talajcsere Győrben?

2500 - 4700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Új ingatlant vett, és nem elégedett a kert látványával? Ötletekre lenne szüksége? Hívjon! Kertek gondozását vállaljuk ahol a kialakítás már adott, de a karbantartásra kevés idő jut.

 • Talajcsere

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek, segítőkészek. Értenek hozzá

A gépi földmunka sokféle szakértelmet és pontosságot igényel, amit tőlünk mind megkapsz. Tudj meg mindent pontosan a gépi földmunkáról. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk!

 • Talajcsere

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Évek óta ide járok,mindig figyelmes udvarias a kiszólgálás

Az általad kiválasztott áruházunkban személyesen átveheted rendelésed. Rendelj még ma! Gyors és biztonságos termék kiszállítás az egész országban. Nézd meg kínálatunk.

 • Talajcsere

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kitűnő munka, megbízhatóság jellemzi a céget. Csak a legjobbakat tudom mondani, ill. írni!

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Segítünk. Képet küldünk. Hazai földben termesztett.

 • Talajcsere

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A hírnévhez méltó gyönyörű kertek! - Gratulálok!

Új ingatlant vett, és nem elégedett a kert látványával? Ötletekre lenne szüksége? Hívjon! Kertek gondozását vállaljuk ahol a kialakítás már adott, de a...

 • Talajcsere

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő talajcsere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Talajcsere: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a talajcsere átlagos ára 2400 - 4500 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Győrben?

Jelenleg 48 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TALAJCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a feladattal bízható meg: talajcsere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kertépítő?

Egy megbízható kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kertépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas