Egyedi tok tervezés Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb asztalosokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 72 tervező közül, 6600-12300 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tok tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 tervező most online

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az egyedi tok tervezés Győrben?

6600 - 12300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

A lakásfelújítás a megrendelők többségének komoly feladatot jelent, ami számtalan esetben rengeteg stresszhelyzettel jár. Ezt a feladatot szeretnénk az Ön számára is könnyen kezelhetővé tenni azáltal, hogy a felméréstől, illetve az első megbeszéléstől kezdve segítséget nyújtunk minden döntésében. Gondot okoz a színek kiválasztása? Tanácstalan a stílus meghatározásában? Egy teljes felújítás még nem aktuális, de egy kis változtatás/ frissítés már jól jönne? Szolgáltatásaink a lakásfelújítás, korszerűsítés minden szegmensét felölelik, így bármely munkafolyamatot el tudunk végezni Önnek, Ön helyett.

 • Egyedi tok tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan és szépen dolgozott, nálunk parketta felújítását végezte el.

Megbízható belsőépítész vállalat. 30 év tapasztalat. Kedvező áron. Ingyenes tanácsadás.

 • Egyedi tok tervezés

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt szakember. Nagyon meg voltam elégedve.

3D belsőépítészeti látványtervezés értékesítéshez és belsőépítészeti kivitelezéshez. Szeretnéd, hogy vevőid, megrendelőid pontosan lássák az elképzelésedet? Kérd ajánlatunkat! Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Egyedi tok tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

gyakorlott, jó minőségű munkát végző kollégákkal.

Modern új családi házak, ingatlanok, lakóparkok tervezése, akár magán akár üzleti célra. Építészmérnöki szolgáltatások, megtervezzük álom házad és segítünk a kivitelezésben. 10+ éves tapasztalat.

 • Egyedi tok tervezés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Mindig kedves segítőkészség és profizmus fogad.

Lakberendezési tanácsadás • Stílustanácsadás • Egyedi bútortervezés • Lakberendezési tervezés, látványtervezés Mindig is inspirált az emberekkel való foglalkozás, illetve az, hogy álmaik, vágyaik megvalósulásában segíteni tudjak. A lakberendezésben számomra legfontosabb a funkcionalitás, a harmónia megteremtése és a költséghatékonyság. Minden kihívás alkalmával előhozom az Ügyfelekből azt, ami bennük rejlik. Keressen bizalommal! ,,Az otthonunk, a belsőnk tükre”

 • Egyedi tok tervezés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, viszont a helyszínen derült ki hogy idő hiányában plusz javítást nem tudnak elvégezni (futómű állítás) úgy hogy egy hétre előre kellett bejelentkezni. Ellenben szemrevételezésért felszámol + 3000 körüli összeget. 🙃

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező egyedi tok tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tok tervezés: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben az egyedi tok tervezés átlagos ára 7000 - 13100 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Győrben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Győrben?

Jelenleg 49 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TOK TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával bízható meg bátran: egyedi tok tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: asztalos?

Ha egy megfelelő asztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Egyedi tok tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas