Ikea konyha tervezés Győr szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Lakástervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakástervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakástervezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 68 lakástervező közül, 8800-16500 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a ikea konyha tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 lakástervező most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Marton

Marton

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ikea konyha tervezés Győrben?

8800 - 16500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakástervezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakástervezőt!

Kifogástalan anyaghasználat, minőség és luxus kivitelezés. Kérjen ajánlatot! Egyedi és extrém ötletektől sem riadunk vissza. Rugalmasság, flexibilitás. Teljes kivitelezés. Közös tervezés. Alkalmazkodunk igényeihez.

 • Ikea konyha tervezés

  12000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonhívásomat követően már másnap kaptam időpontot. A szerviz jó felszerelt és patika tisztaságú, profik és becsületesek. Reggel 8 órára vittem az autóm és délután 13 órára el is készült. A szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, hisz nem csak gyorsak ha nem 1 év garanciát is vállalnak az elvégzett munkájukra és ráadásul a részecskeszűrő tisztítás ára is kedvező volt. A céget és szolgáltatását csak ajánlani tudom.

i Stedi
2 éve

Korszerű, 21. századi designtervezési és kivitelezési technológiák és a magas minőségű anyagok használatával

 • Ikea konyha tervezés

  10100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors kiszolgálás, hozzáértés, jó ár.

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. tervezés. felújítás.

 • Ikea konyha tervezés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi, gyors kedves kiszolgálás. Árban is korrekt. Következőre is oda viszem a kocsim.

Tagja vagyok a Lakberendezők Országos Szövetségének. Kapcsolatban állok különböző lakberendezési üzletekkel és kivitelezőkkel, ami nagy segítség a tervezés során. Célom, hogy praktikus, élhető és időtálló tereket alkossak. Ehhez leginkább szakmai kiállításokból, a sportból és a zenéből szoktam inspirálódni.

 • Ikea konyha tervezés

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló professzor 😊

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. felújítás. családi ház felújítás. tervezés. Szolgáltatások: Realisztikus látványterv, Visszafogott elegancia.

 • Ikea konyha tervezés

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Parkettát csiszolt nálunk és laminált padlót rakott le. Az eredménnyel tökéletesen elégedettek vagyunk. A megbeszélteket 100%-ig betartotta. Ahol váratlan probléma jelentkezett, ott reális, gazdaságos opciókat ajánlott. Legközelebb is őt hívjuk hasonló munkára.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakástervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakástervező ikea konyha tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha tervezés: mennyi az ára Győrben?

Győrben az ikea konyha tervezés átlagára 5800 - 11000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakástervezők - mi alapján válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakástervezőt Győrben?

Ebben a pillanatban 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakástervező?

Egy lakástervező a következő feladattal bízható meg bátran: ikea konyha tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lakástervező segítségét?

Egy jó lakástervező az ikea konyha tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha lakástervezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas